עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    גוף אגסי

    0 תגובות   יום שני, 18/5/09, 18:37

    ענת עבדה איתי באותה המחלקה בחברה גדולה במשק.  היינו בנות 20 ומשהו, משהו במראה שלה ושלי דמה  ,מפליא שגם חיבבנו את אותם הגברים .

    יגאל היה רואה חשבון דיי חדש ,זמן קצר לאחר שהגיע ,כחלק מרצונו להשתלב בחברה , הוא נהג לתת תשומת לב אישית למרבית הבנות .  לא קנאתי לענת שסיפרה ימים מאוחר יותר איך 'הצליחה' באותו הערב  לקחת אותו לחוף הים ,לא בטוח שהיה לזה המשך אבל היא היתה מאוד סמוקה , הפרטים לא היו נחוצים .

    כ-3 שנים מאוחר יותר נשא יגאל  לאישה דווקא את מ' שעבדה איתי ,טיפוס אחר לגמריי, אבל רק איתה הוא הוא יכל לדבר צרפתית בניגון כה נעים  .

    התברר ששלושתנו היינו מאותו המושב , הסמוך.אני עזבתי בגיל חמש ומשהו, ענת נשארה עד בגרות ואולי גרה שם עד היום  ומ' הגיע למקום  לאחר עלייתה ארצה.היא זו שקנתה לי את תקליט הקרפנטרס ורשמה הקדשה אוהבת בכתב מסולסל.

    חודשים אחרי, התחיל רומן מתוק שלי עם אלי, שעבד שם בחופשת הסימסטר מלימודיו בטכניון ויותר מכל נשאר לאחר שעות העבודה, כי היתה לו חברה ..

    ענת המשיכה לחפש את עצמה ולא פעם הזכירה את גופה האגסי דווקא של אימה .

    אינני יודעת למה נזכרתי בם היום, אבל דחף למשהו לא מוגדר וטעים מאוד, הכניס אותי למטבח הערב,

    משם יצאו לאחר זמן קצר: אגסים אפויים, ממש מעדן .

    אגסים אפויים

    לחצות 4 אגסים מוצקים , אפשר לקלפם , לא חובה, להוציא את הגרעינים

     להניח את האגסים בתבנית קטנה מרוחה היטב בחמאה, הצד החתוך של האגסים יהיה כלפי מטה

     לצקת כפית דבש מעל כל מחצית אגס

     לצקת מעל האגסים חצי כוס  יין מוסקט

     לאפות 30-40 דקות בחום של כ- 190 מעלות ( אפיתי בטוסטר אובן)

     אפשר להפוך את האגסים לקראת סוף האפיה

     להגיש חם או קר עם דבש, קצפת ..

     טעים מאוד ! 

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל