עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    עוגה לשבועות /תנו לי קצת סילאן ופיסטוקים גם ..

    0 תגובות   יום שני, 18/5/09, 18:26


    עוגת גבינה קרה עם סילאן ותמרים

    חומרים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס”מ:

    מקור המתכון: ויולה גורן מתוך גיליון 200 של "על השולחן"


    לבסיס:
    200 גרם תמרים מגולענים וקצוצים
    100 גרם פיסטוקים קלויים וקצוצים
    לעוגה:
    50 גרם (2 כפות) שמנת חמוצה
    400 גרם גבינה לבנה 9%
    100 גרם (1/2 כוס) סוכר
    10 גרם ג’לטין
    120 מ"ל (1/2 כוס) חלב
    2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה מוקצפת
    100 גרם סילאן 
    הוראות הכנה:

    + מכינים את הבסיס: מערבבים תמרים ופיסטוקים לעיסה ומשטחים בתחתית תבנית שהנחנו עליה נייר פרגמנט. 
    + מכינים את העוגה: מערבבים שמנת חמוצה עם גבינה וסוכר במטרפה, עד שהסוכר נמס. 
    + יוצקים ג’לטין על 1/2 כוס חלב ומכניסים למיקרו ל-40-30 שניות, עד הג’לטין נמס. 
    + מערבבים את הג’לטין המומס עם תערובת הגבינה. מקפלים את השמנת המוקצפת לתוך התערובת. 
    + יוצקים את התערובת לתבנית ומעליה יוצקים סילאן. מערבבים מעט את הסילאן לתוך התערובת בעזרת מזלג, כמו בעוגת שיש. מכניסים למקפיא ל-5-4 שעות. 
    + מגישים ישר מהמקפיא או אחרי שעתיים במקרר.

    מקור : על השולחן - כאן
    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל