עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    מקופסת העוגיות:עוגיות שיבולת שועל ושוקלד לבן

    0 תגובות   יום שני, 18/5/09, 17:40

    נחמד להתחיל את היום בעוגיה מתוקה.. נסו להתחיל בעוגיה אחת כזו ..

    זו עוגיה גדולה יחסית, לא קשה מידיי, ונגמרת דיי מהר..  

    עוגיות שיבולת  שועל ושוקולד צ'יפס לבן

    הכמות: 22-24 עוגיות גדולות

    החומרים:

    90 גרם קמח

    ½ כפית סודה לשתיה

    ¼ כפית מלח

    ¼ כפית קינמון

    100 גרם חמאה רכה

    1/3 כוס סוכר לבן

    1/3 כוס סוכר חום כהה

    1 ביצה גדולה

    כפית תמצית וניל

    1 ½ כוסות שיבולת שועל מהירה לבישול

    כ-150 גרם שוקולד צ'יפס לבן

    ההכנה:

    לחמם תנור לחום של 190 מעלות .

    בקערה לערבב: קמח, סודה לשתיה (מנופה), מלח וקינמון.

    בקערה נפרדת לטרוף חמאה, סוכרים, ביצה ווניל

    בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח.

    להוסיף שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס.

    לנטף את העיסה בכפות על נייר אפייה בתבנית הגודלה של התנור.

    לשמור על מרחקים בין כל עוגיה .

    לאפות 10-12 דקות, עד שמזהיב היטב ומוכן.

    לצנן 2 דקות בתבנית לפני העברה לצינון על רשת .

    לאחסן בכלי אטום .

    הערה:

    העוגיות חצי קשות-רכות.

    אפיתי בשני סבבים= 2 תבניות תנור גדולות.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל