עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    שלושה מתוקים נפלאים ב- 3 צבעים :

    0 תגובות   יום שני, 18/5/09, 16:58

    אני מודה שאינני טובה בלחוד חידות ..

    אבל רציתי להביא לכם היום משהו מתוק בצבעים הללו :חום, ורוד ולבן, וכן -כל אחד בנפרד.

    מישהו מתנגד ?..

    משהו שקל להכין בבית, והכי כייף לתת למישהו שאתם אוהבים

    אינכם חייבים להכין/לאכול/להגיש את שלושת המתוקים הללו יחד.

    תתחילו עם אחד .

    לא לשכוח:

    לתת למישהו שמאוד אוהבים.

    תראו ושהוא יבקש עוד...

    חום

    טראפלס של דונה היי

    להמיס על להבה נמוכה,רק עד שנמס ואחיד:

    250 גרם שוקולד מריר

    160 גרם (2/3 כוס) שמנת מתוקה

    55 גרם חמאה

    [ניתן לתבל בכל תבלין/ליקר אהוב]

    לצנן במקרר מס' שעות (לי מספיקות 3 שעות)  לכדרר, לגלגל בקקאו/קוקוס

     

    ורוד

    קציפת פירות יער וסולת
    החומרים
    3  כוסות מיץ תות/פירות יער טרי או מוכן מתרכיז קפוא (אותו הדבר עם מיץ תפוזים גם נהדר)
    כף מיץ לימון
    6  כפות סוכר
    חצי כוס סולת

    ההכנה
    מרתיחים את המיץ
    מכניסים בהדרגה את הסוכר והסולת בבחישה
    מרתיחים 8-6 דקות על להבה נמוכה
    מעבירים את התערובת לקערה גדולה
    מוסיפים מיץ לימון
    טורפים במיקסר/מקצפה עד שהתערובת גדלה פי 3 בנפחה ונעשיית קלילה
    יוצקים לכלי הגשה גדול או לכלים אישיים

    מבוסס על מתכון מספר הקינוחים בעברית בהוצאת  טיים לייף  -שם הוכן עם מיץ תפוזים

     

     


    לבן

    כדורי שלג/"רפאלו" מתכון של *ZORRA
    (מחברת המתכון חיה בספרד,פעילה בקהילת האוכל העולמית,הייתי סועדת על שולחנה כל יום)
    הכפלתי את המתכון שלה ב- 2
    ל- 16 יחידות
    מלית:
    100 גרם קוקוס
    60 גרם סוכר
    100 גרם ריקוטה
    16 שקדים מולבנים
    לערבב היטב קוקוס וסוכר, להוסיף ריקוטה ולערבב עד קבלת מרקם דמוי בצק (מתאחד מהר)
    ליצור 16 כדורים, לטמון שקד בכל כדור, לגלגל יפה.
    להקפיא את הכדורים ל- 20 דקות בפריזר .
    רפאלו נראים ככה צחורים ולבנים ללא ציפוי שוקולד.. בשביל לצפות אותם:-
    לגנאש:
    70 גרם שוקולד לבן
    40 גרם שמנת מתוקה
    ההכנה:
    לערבב חתיכות שוקולד ושמנת מתוקה על אדים בסיר קטן(כפול), לערבב עד שנמס, להוריד את הסיר מהאדים.
    להוציא כדורים לבנים מהפריזר ולצפות אותם בגנאש. (החזקתי כל אחד ביד ועשיתי לו סיבוב בתוך אמבטיית הגנאש.)
    אפשר לפזר מעט קוקוס מעל הכדורים, לא חובה. לאחסן במקרר
    .

     

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל