את המתכון הזה מעולם לא ניסיתי.
יצא גדול!
ואם הן עדיין טריות ואת פתוחה להצעה פשוטה:
אפשר להתחיל עם סלט ירקות טרי, שמן זית, ולימון
יהיה לך סלט אמנותי
אהבתי שבחרת פטריות לא סתם לבנבנות אלא כאלו שיש להן קצת טקסטורה ואדמה
והצלחת לגרום לזה להראות גם בצילום. התאורה והסידור השובב שלהן - יופי של רעיון!
עכשיו אני מתחיל לשמוח שאת לא יודעת לבשל
ככה ניצלו להן 4 פטריות
והפכו ליצירת אמנות!
גיל
אם רק הייתי יודעת לבשל :)
מומלץ להקליק על הצילום לקבלת רזולוציה סבירה