עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרופיל

    סטאר*
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    תגובות (6)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    RSS
      31/5/12 14:22:

    צטט: תומר ס 2012-05-31 13:34:04

    תפח לו זלזל...?

    ''

    לא  לזלזל בתפוח מופתע

    ''

      31/5/12 13:34:

    תפח לו זלזל...?

    ''

      31/5/12 10:26:

    צטט: רומפיפיה 2012-05-30 16:24:42

    זה פשוט נראה נפלא. תמיד יש לי שמרים במקרר

    מעולם לא העזתי להשתמש בהם....

    הם מתיישנים, זורקת ומיד קונה חדשים:))))

    פשוט אין לי אומץ במיל:))))

    בואי ציפי יקרה , תנסי להשתמש בהם היום :))

    אתן לך מתכון קל לבצק לפיצה

     

    1קג' קמח

    1חב' שמרית

    חצי כוס שמן זית

    2-2וחצי  כוסות מים פושרים 

    קורט מלח


    תלושי את כל המרכיבים יחד ( אם יש לך מערבל אז עם וו הלישה )

    לכשיתגבש הבצק , תכסי למשך כ שעה ....תני לו את הזמן שלו , אל תציצי !

    ואז תאספי אותו שוב מתוך הקערה בתנועות של לטיפה תוצאי את הבצק .

    אם צריך עוד קצת קמח תוסיפי , (את תרגישי אני מאמינה ,שתצליחי לדעת -אם צריך)

    ו...כעת אפשר לחלק ל4-5 כדורים שווים כל כדור זה מגש פיצה ולהכין

    או שגם אפשר להקפיא את הבצק בשקית ( לא צמוד , להשאיר מקום לבצק עוד לתפוח )

    ולקראת השימוש , אפשר להפשיר.

    אם את רוצה להכין פיצה ........זה עוד מצריך כמה מילים .חיוך

      30/5/12 16:24:

    זה פשוט נראה נפלא. תמיד יש לי שמרים במקרר

    מעולם לא העזתי להשתמש בהם....

    הם מתיישנים, זורקת ומיד קונה חדשים:))))

    פשוט אין לי אומץ במיל:))))

      30/5/12 15:23:
    הריח...הריח..!!
      29/5/12 00:38:
    זה הבצק יהיה לחמניה

    פריטים נוספים בגלריה