יום שבת, 31/8/13, 20:51
ריבועי פריך וקונפיטורת תות שדה חומרים: לבצק: 200 גרם חמאה רכה 100 גרם סוכר 300 גרם קמח 5 גרם אבקת אפייה 5 טיפות תמצית וניל 1 חלבון ביצה (לא חובה) לפירורים: 200 גרם חמאה רכה 5 טיפות וניל 150 גרם סוכר 350 גרם קמח 1 חלבון ב... |
יום ראשון, 25/8/13, 05:34
לזניה בשרית פיקנטית וטעימה 1/2 ק"ג הודו טחון בצל בינוני קצוץ קופסת רסק עגבניות – 260 גר' כוס וחצי מים רותחים 3 קישואים בינוניים מקולפים וחתוכים לעיגולים 2 פלפלים אדומים קצוצות דק תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתו... |
יום רביעי, 21/8/13, 07:28
בוקר טוב לכולם יקירים ויקרות הוזמנתי להשקה של סדרת bioplasma new rejuvenation skin - סידרה חדשה לטיפול וטיפוח העור שמבוססת על מרכיבים ימיים ולמעשה המוצרים מורכבים מ- 5 סוגי אצות והסידרה מיועדת לטיפול ביתי והמשך טיפוח בית... |
יום שבת, 17/8/13, 17:29
אורז עם בשר טחון, בטטות וסילאן חומרים: חצי קילו הודו אדום טחון, בצל בינוני קצוץ דק חצי קילו אורז פרסי 1/3 כוס כוסברה קצוצה דק 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה דק 2 בטטות קלופות תבלינים: כף סילאן, 2 שיני שום כתוש, מלח, כמון, פפריק... |
יום חמישי, 8/8/13, 07:12
בוקר אור לכולם. אתמול נכחתי בסדנה טעימה של שמרית בבית ספר לאמנויות הבישול "דן גורמה". בסדנה למעשה חברת שמרית השיקה מוצר חדש וטבעי- משפר אפייה מחומרים טבעיים וויטמין C שנלווה בעצם לשמרים באפייה של מאפי שמרים. אני עצמי מכו... |
יום רביעי, 7/8/13, 07:11
אירוע הכרזה על קמפיין בינלאומי לתרומת שיער לפאות למען נשים וילדות המתמודדות עם מחלת הסרטן יוזמה משותפת של מותג טיפוח השיער פנטן ועמותת זיכרון מנחם אתמול הייתי בערב מאוד מאוד מרגש, שונה מכל ההשקות וערבי הפירסום שהייתי בה... |