עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    ארכיון : 8/2014

    דג סלמון בתנור עם " מלח הארץ" כמו במסעדה

    1

    מסעדות ואוכל   מלח הארץ, מלח ותבלין, דג סלמון, צלייה במלח

    יום שני, 25/8/14, 09:13

    " מלח הארץ" הוציא סדרה מעולה של מלחים עם התבלינים כבר בפנים, הכוונה היא לא להשתמש במלח באופן ישיר על המאכל, כאן הפעם סלמון, אלא לפזר מסביב כך שהמלח יקרין גם חום וגם ניחוח, על הדג אני גם מפזר מלח אבל דרך מגרסה ובכמות מבוק...

    קרא עוד | 0 תגובות | 2616 צפיות

    פרופיל

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ארכיון

    פיד RSS