יום שני, 12/5/14, 18:22
מתכונים לשבועות באדיבות הקונדיטורית אסנת רוט מבונז'ור יחצ קרפ סלמון ועירית חגיגי: מתכון לקרפים: 2 כוסות קמח 2 כוסות מים או חלב 4 ביצים 1 כף שמן קורט מלח 1 כף שטוחה סוכר הכנה מערבבים את כל הנוזלים, מוסיפים את כל החומרים ה... |
יום חמישי, 8/5/14, 09:43
אני אוהב אוכל טריפוליטאי, ונכון שאני לא מבקר הרבה כי זה אוכל שמבשלים בתוך שמן, כמו שאומרים, לטריפוליטאים יש ברז אחד של שמן וברז אחד של מים. העניין הוא מסורת של בישול בתקופה שלא היו מקררים בלוב \ טוניס והבישול בשמן עמוק ה... |
יום שישי , 2/5/14, 07:56
בעקבות תוכניות הראליטי הקולינריות: "הטבח הישראלי הפך להיות שף – סלבס" לדברי מאיר רוזנברג, השף של מלון גלי כנרת ומרצה במכללת רימונים טבריה: "כל דור נמדד בעיני הדור הבא או בעיני אותם אנשים שחיים מספר דורות ויודעים ל... |