עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    ארכיון : 5/2013

    אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש

    2

    מסעדות ואוכל   מיץ תפוזים, פרימור, אסאדו

    יום חמישי, 2/5/13, 17:17

    אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש את המתכון קיבלתי משף יאיר פיינברג וכך הכנתי אותו? 1 ק"ג אסאדו ( שפונדרה ) כוס מיץ תפוזים סחוט טרי פרימור כף דבש כף סילאן 2 כפות רכז רימונים 2 כפות ברנדי גרגרי כוסברה שלמים – כף גרגרי כו...

    קרא עוד | 3 תגובות | 2303 צפיות

    פרופיל

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ארכיון

    פיד RSS