יום שלישי, 25/9/12, 13:33
הוצאת "קוראים" גאה להשיק: ספר הבשר ספר חובה לאוהבי הבשר! מאת שף: גיא פרץ - ממסעדת"קונפי" חיפה ו"גספאצ'ו" באשקלון צילומים: לירון אלמוג עריכה: אלינוער רבין 144 עמודים, כריכה קשה, מחיר: 98 ₪ להשיג ברשתות ובחנויות הספרים בספ... |
יום ראשון, 9/9/12, 17:46
מרכיבים: 3 כפות חמאת בוטנים ( השתמשתי בשופרסל) 2 חזות עוף נקיים וחתוכים לקוביות 3-4 כפות רוטב סויה או דומה כפית קארי אדום או ירוק פלפל שחור גרוס חצי בצל סגול 3 שיני שום חתוכות 4-6 כפות חלב קוקוס כפית סילאן שמן לטיגון הה... |
יום ראשון, 9/9/12, 17:43
אנשים רבים מתקשים להתארגן עם ארוחת החג, חלק בטח בכלל לא מתמצא בבישול, חלק קשה לו להתארגן בזמן קצר להכין את המנות. ויש שבכלל מעדיפים אוכל מוכן. מעדניית משפחת ששון, מלווה מזה 20 שנה משפחות שונות ותיקות וצעירות בארוחות החג... |