יום שלישי, 31/1/12, 18:23
את הסלט הזה הכנתי בהשראת השף אייל לביא בסדנה אצל מאיר השמן חומרים חצי כוס בורגול פלפל אדום בשרני פלפל כתום בשרני חצי צרור נענע חצי צרור פטרוזיליה חצי בצל סגול בינוני עגבניה קלופה מיץ מלימון שמן זית בנדיבות מלח פלפל שחור ... |
יום ראשון, 29/1/12, 18:20
בהמשך לסדנה אצל מאיר השמן עם השף אייל לביא בו הוא הכין בדרכו את המרק הנפלא הזה. בדיוק קיבלתי להתנסות את שקית ( 400 גרם) עלי תרד שטופים של שופרסל….וזה התבקש: מרק בסגנון בויאבז ( ל4 סועדים) חומרים 1 בצל 1 כרישה 8 י... |
יום שבת, 28/1/12, 09:14
לשבת הכנתי חלה מתוקה. מרכיבים 3/4 קילו קמח לערך 30-40 גרם שמרים טריים 1 ביצה 1/4 כוס סוכר 1/4 כוס שמן 2 כפות דבש כפית מלח 1.5 כוס מים חמימים כף סילאן ביצה נוספת ההכנה משרים את השמרים במעט מים חמימים וכף סוכר,בהמשך אפשר ... |
יום ראשון, 22/1/12, 13:44
מרכיבים 3/4 כוס קוסקוס חצי פלפל אדום חצי פלפל צהוב או כתום פטרוזיליה מעט שמיר כוס עלי נענע בצל ירוק רבע בצל סגול עגבניות שרי לימון שמן זית מלח פלפל שחור ההכנה משרים את הקוסקוס במים כשעתיים ללא בישול. קוצצים את הירקות וה... |
יום חמישי, 19/1/12, 07:58
כבר כתבתי לא פעם שלא צריך לנסוע רחוק לאוכל לבנוני והנה החבר'ה בעבודה רצו ארוחה עסקית שווה, ועוד אייך שווה. המסעדה שוכנת בנס ציונה בבית האדום. ואנחנו בחרנו בעסקית של 43 ₪ חמוצים וזיתים נפלאים ופיתות מגיעים מיד חצי מנה פר... |
יום שלישי, 17/1/12, 17:24
ימי שישי 20 ו-27 בינואר 2012, בשעה 11:00, קניון שרונים - הוד השרון סדנה על פסטה וגבינות עם השפים משה בראל ורן בוק כולם בטח מכירים את ההעדפה ש\יל לפסטה טרייה ובמיוחד למוצרים של פסטה דלה קזה, אז הנה הזדמנות מצויינת לא רק ... |
יום שני, 16/1/12, 19:02
לחם בריאות גורמה מה עושה לחם לגורמה? אין לי מושג. אין לי אופה לחם, וזה לא בריוש אבל הלחם הזה מלא בתוכן וטעמים , זה מה שעושה אותו גורמה בסטייל שלי. שני דברים יחודיים לפוסט הזה בעצם שלושה: הראשון הקמח המיוחד התופח של שופר... |
יום שבת, 14/1/12, 17:52
אין אש בלי עשן גם לא ברביקיו בבית חומרים 2 חצאים של חזה עוף שלם 4 כפיות רוטב ברביקיו ( מרינדו) כפית מחוקה פפריקה מעושנת כפית מחוקה פפריקה מתוקה פלפל שחור מלח שמן ההכנה על כל חצי חזה מורחים כפית רוטב ברביקיו מכל צד. מפזר... |
יום שישי , 13/1/12, 13:17
מסעדת אנג'ליקה בירושלים נחשבת לאחת הכשרות הטובות בארץ. היינו שם וכבר בפתיחה של המטבלים הבנתי שאין דברים כאלו. רמה אחרת ממה שהורגלנו עד עתה. מטבל סלט החצילים היה כל כך טעים שביקשנו עוד ועוד. בבית ניסיתי לשחזר מרכיבים 1 ח... |