יום שני, 28/2/11, 00:06
לאחרונה שמתי לב בשופרסל כי יש על המדף מוצר חדש תחת המותג " שופרסל", עוגיות או וופלים חדשים מיצרן שווצרי. למזלי מועדון "שופרסטאר " שלח לי דגימה. אז נסעתי וקיבלתי עם הקופונים ת המוצרים: עוגיות עם שבבי שקדים ושוקולד חלב שוו... |
יום שבת, 26/2/11, 12:42
ברילה הציבה לפני אתגר, הם יביאו לי את הדפים והרוטב, ואני אכין את הלזנייה המסורתית שלי בחמש דקות. אז טוב אם נוסיף את ההכנות נקבל 7-10 דקות ( כמובן ללא האפיה) אבל גם זה נהדר לארוחת ערב. מרכיבים דפי לזנייה ברילה רוטב פומוד... |
יום שני, 21/2/11, 23:26
לא, לא נפלתי על הראש, ממש לא. אבל העוף שהכנתי ביום שישי דווקא הוא נפל על הראש. כבר הכנתי עוף בעשרות שיטות אולם מעולם לא חשבתי שיש מתקן פשוט המאפשר להכין את העוף כאשר הוא עומד על הראש. מסתבר שבזמנו ידידי מאירקוקבוק והיזם ... |
יום שישי , 18/2/11, 14:17
אצבעות מוצרלה זה מתאבן שאכלתי ממנו במסעדות בארה"ב ואהבתי. כעת עם החלטתי לנסות עם גבינת החלומי של גד שקיבלתי. ( בעצם אני חייב קרדיט לשוש שאמרה שהיא מכינה מזה שניצל…) חותכים את החלומי לפרוסות או אצבעות. טובלים בביצה... |
יום שישי , 11/2/11, 08:41
קסריה לפעמים מתחשק לברוח מהכרך, מהצפיפות, לשבת בשקט מול הים, לצפות בגלים שנושקים אל החוף ולהתענג על אוכל טעים. ראשיתה של קסריה כנמל פיניקי קטן, אלכסנדר ינאי כבש אותה וצירף אותה לממלכת החשמונאים, הורדוס הוא שבנה שם נמל א... |
יום חמישי, 10/2/11, 14:41
קצרה היריעה כאן לרשום את קורות ג'רמי ודניאל המנצחים תרתי משמע על הפאב – מבשלת בירה אשר ברחוב המגשימים בפתח תקווה. את כל הסיפור במלואו אני ממליץ לכל מתעניין ובטח ובטח לכל חובב בירה אמיתי לקרוא באתר של המבשלה. מה שחש... |