יום שישי , 21/10/11, 20:15
1 חב' ( 400 גר') תרד טרי( אוסטרלי) 1 קופ' גבינה לבנה סקי 6 כפות גבינה צהובה כף פרמזן ועוד אחת לציפוי 3 ביצים 2 כפות גדושות קמח שטיבל לפוקצ'ה כפית מחוקה אבקת אפיה מלח אורגנו שמן זית את התרד חולטים ללא מים , סוחטים וחותכים... |
יום חמישי, 20/10/11, 19:49
חומרים: לקארי 2-3 בצלים קצוצים 5 שיני שום ( השתמשתי בטעות ב 2 ) 3 ס"מ ג'ינג'ר מרוסק 1 כפית מלח מחוקה חצי כפית פלפל שחור כפית משחת קארי ירוק 2 כפיות גראם מסאלה חצי כפית כורכום חומרים לרוטב 2 כפות עגבניות מרוסקות ועוד עגבנ... |
יום רביעי, 19/10/11, 18:59
מתוך אתר הרשת" ג’פניקה היא רשת מסעדות סושי בר מובילה הפועלת בארץ משנת 2004.המטבח שלנו מתמחה בסגנון האסייתי וביפני בפרט וכמובן מגלגלים גם הרבה הרבה סושי… שילוב של מוצר איכותי ומחירים נוחים מזמינים את קהל הלק... |
יום ראשון, 16/10/11, 19:12
את ההשראה למנה הזו קיבלתי בסדנה של דגי הדן עם שמן אבוקדו אותה העביר השף אריק פורת ממלון דן אכדיה. אולם את הפסטו המיוחד הזה למדתי מהשף טארק שהואן. לפסטו: חצי צרור פטרוזיליה חצי צרור נענע חצי חבילה ריחן 2 כפות עלעלי טימין... |
יום חמישי, 13/10/11, 18:16
הסתיו הגיע ועמו המרקים הטעימים… מרכיבים: 1-2 צרורות של מנגולד 1/2 סלרי עלים חצי צרור פטרוזיליה כוס שעועית לבנה כוס חומוס בצל גזר 2-3 שיני שום כמון פלפל שחור כורכום שמן זית קורט אבקת אפיה/סודה לשתיה ציר עוף/ מים וח... |
יום חמישי, 13/10/11, 12:00
יש כמה וכמה גרסאות להום פרייז, חלק מכינים עם חלב קוקוס וצ'ילי שזה בהחלט נהדר והפעם הכנתי פלחים מטוגנים עם סיומת של צ'ילי חריף מתוק. 2 תפ"א חתוכים לרבעים לאורך להרתיח סיר עם מים להכניס ל3 דקות ברתיחה ( הוספתי קורט מלח עב... |
יום שלישי, 11/10/11, 18:10
את הפסטייה הראשונה שלי אכלתי בפסטיבל יפו בדוכן של מסעדת "דראנא" הירושלמית. ומאז חלה בי תשוקה להכין מאכל זה. באפריל השנה השיק השף המתלבש גיא פרץ את ספרו " "פשוט להיות שף" וכעת נזככרתי בספר שהעניק לי שי עם הקדשה: "קסם המט... |
יום שבת, 8/10/11, 22:00
מנגולד או העלים של הסלק או סילקא כפי שזה נקרא. לפני שנים אכלתי באחד מבתי המלון סלט עשיר עם מנגולד וכעת הכנתי משהו טעים בעצמי 2 חבילות של עלי מנגולד חבילה פטריות חצי כוס חומוס מבושל 2-3 פרוסות לימון כבוש קצוצות דק דק 3 ש... |