עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    ארכיון : 1/2011

    חזה עוף בקארי

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום שלישי, 25/1/11, 07:16

    הסרט אדונית התבלינים נתן השראה למשה השף של הטרקלין ואיש הבשר שם להכין חזה עוף בקארי בארוחה מסרטים 2. סחבק לא פראייר וכשהוא אוכל משהו טעים הוא יושב לבן אדם על הווריד. וכך התגלגל לו המתכון מיד ליד ונסע בכל הארץ עד שהוא הג...

    קרא עוד | 0 תגובות | 1334 צפיות

    עוף עם בצלים סגולים בבלסמי- מהסדנא של אהרוני

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום שישי , 21/1/11, 23:30

    השבוע הייתי בסדנא של אהרוני למדתי והכנתי: המתכון 4-5 כרעיים חצויות 5 בצלים סגולים חצויים לרוטב: 3 כפות שמן זית שליש כוס חומץ בלסמי 2 כפות תימין רבע כוס סוכר חום כף ג'ינג'ר מרוסק 1.5 כוס מים מל"פ ההכנה מערבבים את חומרי הר...

    קרא עוד | 1 תגובות | 2421 צפיות

    הזמנה לבלוגרים לארוחה

    1

    מסעדות ואוכל  

    יום רביעי, 19/1/11, 00:30

    http://shaza10.wordpress.com/2011/01/18/%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%91%d7%95%d7%a8%d7%92%d7%a8-%d7%a8%d7%90%d7%a0%d7%a5/ ההזמנה כמובן בתמורה לפוסט אובייקטיבי תודה

    קרא עוד | 0 תגובות | 633 צפיות

    אדיסון

    4

    מסעדות ואוכל  

    יום שני, 17/1/11, 07:01

    בשבוע הקודם הייתי בקונצרט בסימפונט רעננה ניגן שם איתמר זורמן צלילים מרגשים בכינור תחת ניצוחו של דניאל כהן. זה לא חדש ואם זה חדש תתחדשו, שאני ורעייתי בידידות עם נגנית הקלרניט מיכל בית הלחמי ודרכה עם עדי מנצל החלילנית וכך ...

    קרא עוד | 1 תגובות | 896 צפיות

    דג מלוח בתחמיץ קל ונגיעת מיונז א- לה- ששת

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום שישי , 14/1/11, 08:20

    תמיד היינו אומרים "לך תתפוס שוודית" הכוונה הייתה למתנדבות הבלונדיניות השופעות הללו. אלו שסימלו לנו מהו חופש מיני והיוו את הגבול העליון לפנטזיות. זה באמת היה בקיבוץ, אני לא זוכר אם זה היה בתקופת ההתנדבות או בשירות הצבאי ...

    קרא עוד | 0 תגובות | 1496 צפיות

    ביקורת על לה טרטורייה ברעננה- קפיצה קטנה לאיטליה

    7

    מסעדות ואוכל  

    יום שלישי, 11/1/11, 16:52

    אני לפעמים חושש לרענן את זכרוני באשר לאמירות שלי " ברעננה אין מסעדות " זה הוכיח אותי עם "מקום בלב" עם "אדיסון" וכעת עם המסעדה האיטלקית הכשרה והמקורית " לה טרטוריה " פה לא מדובר על עוד פיצרייה אלא מסעדה עם מגוון של מאכלי...

    קרא עוד | 6 תגובות | 2819 צפיות

    טארט טאטן קדאיף תפוחים

    3

    מסעדות ואוכל  

    יום חמישי, 6/1/11, 12:31

    אז לא רק בצק פריך או פירורים אלא אטריות קדאיף . כן, לקחתי מתכון של השפית רות אוליבר, ערבבתי בראש עם מתכון של השף אורן גירון. ומה לעשות הכנתי במחבטבע ויתאים לכם כל מחבת שכול להיכנס לתנור. אז מה היה לנו? חומרים 4 תפוחי עץ...

    קרא עוד | 1 תגובות | 3825 צפיות

    תערוכת הבירה הראשונה בישראל עומדת להפתח ואתם יכולים לקבל הזמנת כניסה חינם

    1

    מסעדות ואוכל  

    יום שלישי, 4/1/11, 15:05

    פרטים בבלוג שלי http://shaza10.wordpress.com/2011/01/03/%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%94-beers-2011-%d7%9e%d7%94-%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%9a-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%91%d7%a9%d7%9c-%d7%a9%d7...

    קרא עוד | 0 תגובות | 846 צפיות

    פרופיל

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ארכיון

    פיד RSS