עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    ארכיון : 9/2010

    מסעדת צ'מפיונס בכפר המכביה

    3

    מסעדות ואוכל  

    יום חמישי, 30/9/10, 22:38

    מסעדת צ'מפיונס בכפר המכבייה, בר ספורט אמריקאי עם נגיעות אסיאתיות סיקרן אותי. נותר לי רק לחפש בת זוג בלוגרית מתאימה. הבורגנית מאלנבי היפיפייה ענבל לא היססה וזה כשלעצמו החמיא לי והיה שווה. המסעדה שוכנת בתוך הלובי של מלון ה...

    קרא עוד | 3 תגובות | 1799 צפיות

    קפה בריוש נהריה

    6

    מסעדות ואוכל  

    יום רביעי, 29/9/10, 09:23

    קפה בריוש – רגע של מאפה צרפתי נהריה בעיניים שלי זה רחוב הגעתון, שם ביליתי את ירח הדבש שלי אצל פרדי דורה ופנגווין, אבל מסתבר שיש נהריה שקטה, נחבאת בין שכונה שקטה עצים, ומהמקום הזה נידף ריח ניחוח של מאפים צרפתיים. ק...

    קרא עוד | 11 תגובות | 10575 צפיות

    פטה כבד

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום חמישי, 23/9/10, 21:58

    לא חייבים אווז וגם במסעדות מגישים כבדי עוף. בהכנה הנוכחית עטפתי את התבנית בשערות קדאיף אותן טבלתי בשמן . גם בהכנה לא השתמשתי בחמאה, מסיבות כשרות, והעדפתי מעט מרגרינה וגלטין. חומרים לתבנית אינגליש קייק קילו עד קילו וחצי ...

    קרא עוד | 0 תגובות | 660 צפיות

    פטריות בבצלי שאלוט ויין

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום רביעי, 22/9/10, 18:23

    1-2 חבילות פטריות שמפיניון 1 חבילה של בצלי שאלוט שמן זית או קנולה פלפל שחור גרוס טרי,מלח רבע כוס יין ( אדום או לבן) כף סילאן מנקים את השאלוט ( אני עושה זאת בגליל להורדת קליפות שום או בשפשוף עם נייר) (מעצבןן) שוטפים את הפ...

    קרא עוד | 1 תגובות | 833 צפיות

    יינות רמת הגולן שלגמנו בחג

    3

    מסעדות ואוכל  

    יום שני, 13/9/10, 19:26

    איזה יין שתינו בחג, או מה אני חושב זה לא סוד שבתערוכת היין התארחתי בביתן של יינות רמת הגולן ומאז נוצר קשר מסוים ביני לבין היקב ולבין היין. תמיד העדפתי יין גמלא. לקראת החג קיבלתי מארז טעימות יין ואני חייב להצהיר כי מיד ה...

    קרא עוד | 2 תגובות | 1372 צפיות

    סלט חיטה באדיבות חוות צוק

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 11/9/10, 23:16

    סלט חיטה באדיבות חוות צוק המעדניה‏ תומר צוק משולחן החג שלנו חיטה זה סמל לחיים המצרכים: כוס חיטה יבשה מבושלת חצי כוס פטרוזיליה קצוצה חצי כוס כוסברה קצוצה חצי בצל לבן קצוץ עשרה שזיפים קצוצים לקוביות כוס גרגירי רימון רב...

    קרא עוד | 2 תגובות | 1399 צפיות

    חזה עוף ופירות יבשים לראש השנה- באדיבות השף יאיר פיינברג

    1

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 11/9/10, 10:07

    עוד מתכון חגיגי שהכנתי וניתן לי באדיבות השף יאיר פיינברג חומרים שני בצלים קצוץ 4 שיני שום שום קצוץ 2 כפות שמן זית 1 כפית כורכום 1 כפית כמון 1 כפית קינמון חתיכת ג'ינג'ר מגורד קליפת מגורדת מלימון אחד 20 משמשים [אם משתמשים ...

    קרא עוד | 0 תגובות | 883 צפיות

    קציצות עוף עם פירות יבשים בתבשיל מנגולד: שף אבי מלמד מגיש

    1

    מסעדות ואוכל  

    יום שישי , 10/9/10, 10:51

    זהו המתכון לקציצות המדהימות שהשף הפרטי אבי מלמד הכין למשפחתי: המצרכים להכנת הקציצות :1/2 קילו חזה עוף טחון 1 ק"ג שווארמה עוף/פרגיות טחון 1.5 כוסות שזיפים מיובשים קצוצים 1 כוס צימוקים קצוץ עדין 1 כוס פירורי לחם (עדיף פנקו...

    קרא עוד | 0 תגובות | 988 צפיות

    אוסובוקו טלה באדיבות מסעדת תמרה

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום שישי , 10/9/10, 10:25

    הכנתי אוסובוקו טלה לארוחת החג לפי מתכון שקיבלתי מבנצי כיסאר הבעלים של מסעדת תמרה משו משו מעולה אוסובוקו טלה בציר בקר ויין אדום בליווי ירקות שורש באדיבות ביסטרו תמרה - בנצי כיסאר 4 מנות ( זה גם מספיק בארוחה מורכבת ליותר א...

    קרא עוד | 2 תגובות | 1429 צפיות

    אורז פרסי מלכותי

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום ראשון, 5/9/10, 23:33

    אורז פרסי מלכותי בהשראת מתכון של גידי כלימיאן מחבר הספר " המטבח הפרסי " 2 כוסות אורז בסמטי 2 גזרים רבע כוס חמוציות מיובשות רבע כוס זרשק – דומדמניות או אוכמניות פרסיות מיובשות חצי כוס צימוקים 2 כפות שבבי שקדים חצי כ...

    קרא עוד | 0 תגובות | 933 צפיות

    אסאדו חגיגי מהשף יאיר פיינברג

    1

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 4/9/10, 17:19

    אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש את המתכון קיבלתי משף יאיר פיינברג וכך הכנתי אותו? 1 ק"ג אסאדו ( שפונדרה ) כוס מיץ תפוזים ( הוספתי שתי קלמנטינות) כף דבש כף סילאן 2 כפות רכז רימונים 2 כפות ברנדי גרגרי כוסברה שלמים – כף ...

    קרא עוד | 2 תגובות | 1089 צפיות

    צלי שייטל - מתכון של השף יאיר פיינברג

    0

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 4/9/10, 17:09

    זה המתכון החגיגי שהעניק לנו השף יאיר פיינברג בראש השנה דאשתקד הכנת צלי שייטל של יאיר פיינברג 4 שיני שום 3 בצלים, חצויים 2 גזרים 50 גרם שמן זית 600 גרם שייטל חתוך לקוביות 2 גבעולי רוזמרין , אפשר גם טימין 100 גרם יין אדום ...

    קרא עוד | 2 תגובות | 6423 צפיות

    פרופיל

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ארכיון

    פיד RSS