יום חמישי, 30/9/10, 22:38
מסעדת צ'מפיונס בכפר המכבייה, בר ספורט אמריקאי עם נגיעות אסיאתיות סיקרן אותי. נותר לי רק לחפש בת זוג בלוגרית מתאימה. הבורגנית מאלנבי היפיפייה ענבל לא היססה וזה כשלעצמו החמיא לי והיה שווה. המסעדה שוכנת בתוך הלובי של מלון ה... |
יום רביעי, 29/9/10, 09:23
קפה בריוש – רגע של מאפה צרפתי נהריה בעיניים שלי זה רחוב הגעתון, שם ביליתי את ירח הדבש שלי אצל פרדי דורה ופנגווין, אבל מסתבר שיש נהריה שקטה, נחבאת בין שכונה שקטה עצים, ומהמקום הזה נידף ריח ניחוח של מאפים צרפתיים. ק... |
יום חמישי, 23/9/10, 21:58
לא חייבים אווז וגם במסעדות מגישים כבדי עוף. בהכנה הנוכחית עטפתי את התבנית בשערות קדאיף אותן טבלתי בשמן . גם בהכנה לא השתמשתי בחמאה, מסיבות כשרות, והעדפתי מעט מרגרינה וגלטין. חומרים לתבנית אינגליש קייק קילו עד קילו וחצי ... |
יום רביעי, 22/9/10, 18:23
1-2 חבילות פטריות שמפיניון 1 חבילה של בצלי שאלוט שמן זית או קנולה פלפל שחור גרוס טרי,מלח רבע כוס יין ( אדום או לבן) כף סילאן מנקים את השאלוט ( אני עושה זאת בגליל להורדת קליפות שום או בשפשוף עם נייר) (מעצבןן) שוטפים את הפ... |
יום שני, 13/9/10, 19:26
איזה יין שתינו בחג, או מה אני חושב זה לא סוד שבתערוכת היין התארחתי בביתן של יינות רמת הגולן ומאז נוצר קשר מסוים ביני לבין היקב ולבין היין. תמיד העדפתי יין גמלא. לקראת החג קיבלתי מארז טעימות יין ואני חייב להצהיר כי מיד ה... |
יום שבת, 11/9/10, 23:16
סלט חיטה באדיבות חוות צוק המעדניה תומר צוק משולחן החג שלנו חיטה זה סמל לחיים המצרכים: כוס חיטה יבשה מבושלת חצי כוס פטרוזיליה קצוצה חצי כוס כוסברה קצוצה חצי בצל לבן קצוץ עשרה שזיפים קצוצים לקוביות כוס גרגירי רימון רב... |
יום שבת, 11/9/10, 10:07
עוד מתכון חגיגי שהכנתי וניתן לי באדיבות השף יאיר פיינברג חומרים שני בצלים קצוץ 4 שיני שום שום קצוץ 2 כפות שמן זית 1 כפית כורכום 1 כפית כמון 1 כפית קינמון חתיכת ג'ינג'ר מגורד קליפת מגורדת מלימון אחד 20 משמשים [אם משתמשים ... |
יום שישי , 10/9/10, 10:51
זהו המתכון לקציצות המדהימות שהשף הפרטי אבי מלמד הכין למשפחתי: המצרכים להכנת הקציצות :1/2 קילו חזה עוף טחון 1 ק"ג שווארמה עוף/פרגיות טחון 1.5 כוסות שזיפים מיובשים קצוצים 1 כוס צימוקים קצוץ עדין 1 כוס פירורי לחם (עדיף פנקו... |
יום שישי , 10/9/10, 10:25
הכנתי אוסובוקו טלה לארוחת החג לפי מתכון שקיבלתי מבנצי כיסאר הבעלים של מסעדת תמרה משו משו מעולה אוסובוקו טלה בציר בקר ויין אדום בליווי ירקות שורש באדיבות ביסטרו תמרה - בנצי כיסאר 4 מנות ( זה גם מספיק בארוחה מורכבת ליותר א... |
יום ראשון, 5/9/10, 23:33
אורז פרסי מלכותי בהשראת מתכון של גידי כלימיאן מחבר הספר " המטבח הפרסי " 2 כוסות אורז בסמטי 2 גזרים רבע כוס חמוציות מיובשות רבע כוס זרשק – דומדמניות או אוכמניות פרסיות מיובשות חצי כוס צימוקים 2 כפות שבבי שקדים חצי כ... |
יום שבת, 4/9/10, 17:19
אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש את המתכון קיבלתי משף יאיר פיינברג וכך הכנתי אותו? 1 ק"ג אסאדו ( שפונדרה ) כוס מיץ תפוזים ( הוספתי שתי קלמנטינות) כף דבש כף סילאן 2 כפות רכז רימונים 2 כפות ברנדי גרגרי כוסברה שלמים – כף ... |
יום שבת, 4/9/10, 17:09
זה המתכון החגיגי שהעניק לנו השף יאיר פיינברג בראש השנה דאשתקד הכנת צלי שייטל של יאיר פיינברג 4 שיני שום 3 בצלים, חצויים 2 גזרים 50 גרם שמן זית 600 גרם שייטל חתוך לקוביות 2 גבעולי רוזמרין , אפשר גם טימין 100 גרם יין אדום ... |