יום שבת, 28/8/10, 09:01
לא מזמן הייתי בסדנא של בועז צאירי אצל מאיר השמן, שם למדתי את רזי הכנת הסושי: זה מתחיל עם סיר לבישול אורז מניחים אצת נורי , עליה מניחים את האורז הדביק וחומרי המילוי ומגלגלים בעזרת המחצלת ומקבלים את הגליל כמובן לדאוג לחומר... |
יום שישי , 13/8/10, 08:51
"טעם האנימציה" –סעודת שף ותוכנית גורמה במסגרת פסטיבל animix, הפסטיבל הבינלאומי לאנימציה, קומיקס וקריקטורות 15, 25 באוגוסט 2010 מה קורה שמשדכים בין אמנות הקולינריה ואמנות האנימציה? הפקה מיוחדת לרגל פסטיבל העשור עם ... |
יום רביעי, 11/8/10, 19:41
הניסיון שלי עם מסעדות כשרות למהדרין, לא תמיד היה מוצלח, בטח כאשר מדובר בבשרים, קל וחומר בקינוחים. מסעדת Artmeat שינתה מקצה לקצה את דעתי, בטח ובטח בבשרים. אני קרניבור לא קטן ( בממדים) ויוצא לי לאחרונה לבלות הרבה במסעדות ... |
יום שבת, 7/8/10, 11:22
לגעת באוכל – המסעדה בסופ"ש האחרון קבעתי פגישה עם השף הפרטי שלי אבי מלמד, על מנת לקבוע עימו תפריט והצעה לארוחה של בני הדודים שלי והמשפחה. נפגש ב"חונים קונים" אני אומר לו והוא מתקיל אותי ושואל באיזה רחוב זה. אני בקוש... |
יום שבת, 7/8/10, 10:46
איטלקיה בתחנה בשנת 1892 נבנתה תחנת הרכבת במנשייה, זו הייתה יוזמה של משה מונטיפיורי שפעל מול הסולטאן הטורקי דאז. לימים היא שימשה את בנימין זאב הרצל ואת קיסר גרמניה ולהלם השני. תחנת הרכבת הביאה נוסעים רבים וקשרים בין העולם... |
יום שישי , 6/8/10, 08:47
לבן הוא אולם חדש ברחוב התעשייה ביהוד. הייתי שם השבוע באירוע ברית. אם לשים את האצבע על בעיה רצינית זה שלאולם הזה אין חניה! אולם בלי חניה כמו בריכה בלי מים בקיץ. האולם עצמו אינו מהודר, לרגע אני חושב אולי זה האנגר של חברה ... |
יום שלישי, 3/8/10, 23:37
כן! הפוסט הזה פרסומי אבל יצא טעים. הכל התחיל בשיחה של בלוגר שאל, "אתה רוצה שאני אשלח לך מוצר בשר לחוות דעת?" בהתחלה עניתי כן, אבל אחר כך התחלתי לחשוב מה קורה למוצר בשר שולחים בדואר... והוא הגיע בדואר! קופון מתנה של המוצ... |
יום שני, 2/8/10, 15:51
השבוע יצא לי לפגוש את רות סירקיס מרחוק, זה היה בכנס טרה אוליבו, אבל אני עם הנימוס שלי לא ניגשתי , כי לא היה מי שיציג אותי. מי לא גדל על הספרים של רות סירקיס? בבית פתחתי את הספר שלה "המטבח הסיני" והלטתי לערבב שני מתכונים... |
יום ראשון, 1/8/10, 07:12
ארוחת גאלה – כנס טרה אוליבו – מלון ענבל איציק ברק " אומן הקולינריה " האיש שנולד בירושלים, מבשל בירושלים את המאכלים שהוא לומד בסיורים בעולם. מלון ענבל בירושלים אירח את הכנס הבינלאומי : TerraOlivo 2010 אשר אורג... |