עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    ארכיון : 7/2010

    נתחוני חזה עוף KAREAAGE בסגנון יפני ( מתוך הארוחה הקיסרית )

    4

    מסעדות ואוכל  

    יום שישי , 30/7/10, 17:44

    חזה עוף בסגנון יפני KAREAAGE השבוע פגשתי בירושלים את השף בועז צאירי ונזכרתי בארוחה הקיסרית ובמתכון שהוא נתן לי לנתחי העוף הנפלאים האלו. חזה עוף שלם חתוך לקוביות סויה ג'ינג'ר מרוסק ( רק המיץ) * שום פרוס קורנפלור לערבוב ל...

    קרא עוד | 4 תגובות | 2345 צפיות

    המחירים מצחיקים בקינג ג'ורג

    1

    מסעדות ואוכל  

    יום רביעי, 28/7/10, 10:00

    קינג ג'ורג - שפע במחיר סביר באחד האמשים הסתובבנו לקניות בקניון הזהב בראשון לציון, לאחר סיבוב אכזבות מבתי הקפה, יצאנו את הקניון לכביש! רחוב סחרוב שופע מסעדות, ואחרי סקירה קצרה החלטנו: קינג ג'ורג' נרשמנו ומיד התפנה לנו מקו...

    קרא עוד | 0 תגובות | 628 צפיות

    ערמונים מקום מתאים לאירועים ודם מסעדת שף

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום שלישי, 27/7/10, 12:57

    אם תחפשו ביקורת שלי על ערמונים אני מניח שתימצאו, כיוון שזהו האירוע השני שלי שם. כאשר קיבלתי טלפון ונשאלתי על המקום על ידי ידידם שהם כמו משפחה, עניתי ללא הסוס – תחתום! ערמונים שווה כל אגורה שאתם משקיעים באירועים. י...

    קרא עוד | 2 תגובות | 2240 צפיות

    מכללת הולידי אין חוגגת את יום הבסטיליה

    1

    מסעדות ואוכל  

    יום שני, 26/7/10, 18:04

    יום הבסטיליה הוא בעצם יום ההולדת של צרפת חל ב 14 ליולי אז אמנם החומות נופצו ואם אתם לא זוכרים מה אמרה מרי אנטואנט " אם אין לחם נאכל עוגות , הולידיי אין אשקלון דואג שנזכור. לרגל היום הזה הכינו תלמידים הלומדים במכללת הוליד...

    קרא עוד | 2 תגובות | 1166 צפיות

    האודישנים לתחרות מאסטר שף התחילו

    1

    מסעדות ואוכל  

    יום שישי , 23/7/10, 12:54

    "מאסטרשף" - האודישנים מתחילים בתוך חודש בלבד נרשמו אלפי מועמדים לאודישנים – מספר שיא לתוכנית ריאליטי בעונה ראשונה – ללא הבטחת פרס – רק אהבה טהורה לבישול ידענו שהישראלים אוהבים לבשל, ידענו שאין ישראלי של...

    קרא עוד | 3 תגובות | 3835 צפיות

    לפעמים קוראים בקנאה על טיולים קולינריים

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום שלישי, 20/7/10, 17:35

    ושואלים את עצמנו למה אף אחד לא סיפר לנו. מאחר ויצא להיות במחיצתו של השף איתי שלו, בסדנא אצל מאיר השמן וקיבלתי ממנו את ההצעה הזו, אני מוצא לנכון לפרסם אותה כאן בדף שלי, למרות שיתכן ויהיו שיעקמו את האף ויגידו פרסומות... ומ...

    קרא עוד | 2 תגובות | 1159 צפיות

    קלופס זה ממש פולני אבל טעים

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום ראשון, 18/7/10, 18:08

    קלופס קלופס זה משהו גלותי מבית אמא, מדובר בכדור בשר גדול אפוי בתנור, יש שמבשלים אותו במרק עוף מרוכז. והוא טעים ובריא יותר מקציצות מטוגנות לאנשים שנראים כמו כדור. חצי ק"ג בשר בקר טחון 3 פרוסות חלה פרוסה מושרית במים ומסוננ...

    קרא עוד | 3 תגובות | 12286 צפיות

    מסעדת אינדירה

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 17/7/10, 13:58

    לפני כמה ימים יצאנו מקונצרט ג'אז של עומרי מור וחלפנו על פני הלונדון מיניסטור, שאלתי, ארומה או אינדירה? החלטנו על אינדירה. בפעמים הקודמות הייתי בקומת השאנטי העליונה, כעת ישבנו במסעדה, בחוץ לא היה אף שולחן פנוי ובפנים בקוש...

    קרא עוד | 2 תגובות | 1260 צפיות

    שווה להכין שָוָוָיה - תבשיל בשר תימני

    5

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 10/7/10, 16:58

    שָוָוָיה שוויה זה תבשיל בשר בבישול ארוך שאכלתי אצל יוחנן התימני בנס ציונה. יוחנן נותן ב Y-NETמתכון לשוויה עוף, לא ניסיתי. אבל את המתכון לשוויה בשר קיבלתי בראשי פרקים ממנו. נותר לי לפענח. ראשית הוא ממליץ על נתח שריר, או כ...

    קרא עוד | 3 תגובות | 10109 צפיות

    תמרה ביסטרו - מוסד קולינארי

    4

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 10/7/10, 09:48

    תמרה מספרים לי קיימת כבר 16 שנה, ואני טרם באתי בשעריה. כשרשמתי באינטרנט שאני הולך לתמרה שמעתי קולות קנאה. אמת שקראתי פה ושם על תמרה אבל לא נכנסתי לביקורות והמלצות. לתומי הזמנתי שולחן, בפועל זו תקופת מונדיאל ובמסעדה היו ר...

    קרא עוד | 4 תגובות | 2901 צפיות

    בורגראנץ' זה לא רק קומבינה

    8

    מסעדות ואוכל  

    יום חמישי, 8/7/10, 23:03

    לפני יותר מ 40 שנה יצא לי כנער להיות בתוך המטבח של מסעדת "קליפורניה" בתל אביב. לא רק שכל המי ומי היו באים לשם, אלא יצא לי לפגוש פעם ראשונה את ההמבורגר האגדי. יעברו הרבה שנים עד שרשתות של המבורגר כמו "ברגר קינג" או "ווימ...

    קרא עוד | 10 תגובות | 7095 צפיות

    על מככלת הולידי אין ללימודי טבחות ומלונאות - השפים של העתיד

    1

    מסעדות ואוכל  

    יום שלישי, 6/7/10, 10:09

    מכללת הולידיי אין היא בית הספר למלונאות אירוח אבל מבחינתי זה בית הספר שמכשיר טבחים במקצועות התזנוה, המזון, והמשקאות. הבוגרים יהיו השפים וסו שפים שלנו בעתיד. כל שנה יסיימו כאן 600 סטודנטים את לימודיהם במינהל מלונאות, קונד...

    קרא עוד | 1 תגובות | 1704 צפיות

    פרופיל

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ארכיון

    פיד RSS