יום ראשון, 30/5/10, 15:32
היינו באירוע יום שישי צהריים באולמי הרמוניה בכפר. מסבר שבכנות יש עוד מקום טוב, אולי לא מוכר אבל אני אומר לכם שווה כל אגור |
יום שבת, 29/5/10, 09:25
( המתכון בהשראת משה בראל במתכון לרוטב מתכנית האירוח בקהילה ) . פסטה טרייה בטעם שום של " פסטה דלה קזה" או אחר |
יום שני, 24/5/10, 19:57
תלמה כותבת על האריזה של דגני הבוקר שלה " הכוח להצליח" ויש שם הרצאה שלמה עד כמה תלמה קשובה לצרכים שלנו, וגם על " לדעת להתפנ |
יום חמישי, 20/5/10, 09:46
בקרוב אני עורך מסיבת תה מיוחד שמגיע מהרי בנגל שבהודו המסיבה תהיה מלווה בקינוחים יש עדיין מקום אחד או שניים האירוע רץ גם בפ |
יום שני, 17/5/10, 23:11
מרק אבטיח ותותים. חצי אבטיח קר. 1 סלסלה תותים שטפים . 2 כף מיץ לימון. 2 כף וודקה. 5 כף שמן זית. אצבעות גבינת פטה. 10 עלי נענע. קרט פלפל |
יום שבת, 15/5/10, 00:22
הכינה שושה, מעניין מהו סוד הצלחת מתכון? מדוע מה שהצליח פעם ופעמיים לא תמיד מצליח. קבענו במקום שידעתי אהבות רבות בגן צ' |
יום שבת, 8/5/10, 23:58
אין כמו סדנאות בישול שמאפשרות לך להעביר את החוויה יחד עם שף שמנחה אותך ובלוגרים רעבים ומפרגנים. יצא לי להשתתף בסדנ |
יום שבת, 8/5/10, 12:21
המקור : בוקשטטר - פפריקה - טעמים המרכיבים: ללביבות: 350 גר´ גבינה כחושה מסוג "טוב טעם" 4 כפות צימוקים מושרים בברנדי כשעתי |
יום שבת, 8/5/10, 12:09
פלח דלעת חתוך לקוביות כף או שתיים סוכר שמן זית פלפל שחור מלח קורט קינמון כמה עלי מרווה מערבבים מניחים בכלי חסי |
יום חמישי, 6/5/10, 08:20
אל באבור בעין איברהים וואדי ערה לאל באבור בעין איברהים בואדי ערה הגעתי באקראי בנסיעת עבודה. מה שאומר שלא הייתי אורח המקום |
יום שני, 3/5/10, 22:16
אתם מוכנים לאיגלו שלכם? זו השאלה שתישאלו בגלידריית איגלו החדשה בתל אביב אני כן... איך שלא יהיה הייתי והיינו אורחי המקו |
יום ראשון, 2/5/10, 07:14
הרביולי שהשתמשתי הוא מבית פסטה דלה קזה כידוע בתערוכת מבשלים קניתי המון פסטה טרייה של פסטה. השבוע הייתי במסעדת בוקצ'ו בתל |