יום שישי , 30/4/10, 00:34
פשטידת סלק הקרדיט לרעיון של פשטידה זו מגיע לשף בוקשטטר מטעמים. אני קצת שיניתי 1חציל בינוני גדול חתוך לפרוסות 2 סלקים מקו |
יום רביעי, 28/4/10, 23:04
השבוע 14.8.2011 חזרתי לגליל ועצרתי בדיר אל אסד ב"אנגוס" אני חייב לעדכן את הגולשים כי כל מה שכתבתי בעבר בטל ומבוטל!!! היה כל כך גרוע שאפילו לא צילמתי את הזוועה!! הוגשו לי סלטים לא טריים, 12 סלטים הוגשו לנו, לא 20 , לא זית... |
יום שלישי, 27/4/10, 23:20
הביקורת היא על מסעדת בוקצ'ו במבצע שיחל בחודש מאי ושמו להעיר את מקס ( שכונת נורדאו) בארוחת בלוגרים בה הייתי אורח המסעדה |
יום שבת, 24/4/10, 19:38
שנה, שנה שלמה אני ממתין להזדמנות הזו לעלות אל ההר עם עץ השסק הענקי הממלא את החצר בתפארתו. במחוזותינו השסק יקר, אבל זה לא |
יום שבת, 24/4/10, 10:30
מסעדת מאראבו- את המנגינה הזו אי אפשר להפסיק בעקבות הפעילות שלי עם עמותת מתא"ן והקשר שנוצר עם נגנית הקלרינט מיכל, |
יום שישי , 23/4/10, 00:29
בקרוב עשרה בלוגרים עם הילדים והאחיינים הולכים לחגוג כאן ונותר מקום לעוד בלוגר או בלוגרית אחד- משפחתי עם ילדים. האם זה יהיה א |
יום שבת, 17/4/10, 18:53
כל השפים מכינים פסטה טרייה אבל לי אין מכונה. מאידך יצא לי להכיר בתערוכת מבשלים, אנשים נהדרים שיודעים להכין פסטה - פסטה דל |
יום שישי , 16/4/10, 18:37
ראש ברוקולי ( רק הפרחים) 3 חופנים עלי טרד ניו זילנדי 2-3 ביצים כף קמח אורגנו שמיר קצוץ מלח פלפל מבשלים את פרחי הברוקו |
יום רביעי, 14/4/10, 22:29
היה לי קופון מהקפה לארוחה בבנדיקט, הפעם שלחתי את בתי יפעת לסקור את המקום ( שתיכנס לנעליים של אבא) זו התוצאה מוזיקה- |
יום שבת, 10/4/10, 18:30
קורדוברו – ארוחה פרסית יום שישי, אנשים כמוני מדמיינים שבשעה 15:00 כולם ישנים, רחובות שכונת פלורנטין ריקותויש חניה בשפע. מסתבר |
יום שישי , 9/4/10, 10:31
1. 2 3 4 5 6 7 המתכון המלא כאן או http://sesht.spaces.live.com/blog/cns!368C6D43DC804A88!5966.entry |
יום חמישי, 8/4/10, 10:15
לבלוגרים שכותבים אוכל. אני מארגן טעימות בעצם זלילות גלידה בגלידריה חדשה, מי שיש לה לו ילדים זה בכלל חגיגה. שני מקומות לבלוגריםיות ה |