יום שלישי, 30/3/10, 08:18
תמיד שואלים אותי " בבולגריה היית כבר?" ואני תמיד עונה " בטח, הייתי בורנה" " אה זה לא נחשב" ורנה שוכנת לחופי הים השחור, |
יום שני, 29/3/10, 08:21
אל גאוצ'ו ראשון לציון לומר את האמת לאחר שדגמתי בעבר כמה סניפים של אל גאוצ'ו, והתאכזבתי בגדול, לא ששתי לבחירה של החברה לחגוג את ער |
יום שבת, 27/3/10, 18:43
קפה בסטודיו - אבו גוש - הפתיחה קפה בסטודיו הוא בית קפה וסטודיו יצירה חוויתי חדש שהוקם באבו גוש. אמש הייתי ב |
יום שישי , 26/3/10, 08:34
2 תפוחי עץ "חרמון" 100 גר' אגוזי מלך 100 גר' אגוזי פקאן 1/2 כוס יין מתוק 1\2 כוס תירוש מגרדים תפוחים ללא הליבה על מגרדת רס |
יום רביעי, 24/3/10, 07:13
ליל הסדר 2009 לפעמים אני יושב וחושב, לי הסדר מה משמעותו? פסח מה משמעותו? לאחרונה התגלגלה לזכותי לשמוע הרצאה עיסקית במקום עבודתי ל |
יום שלישי, 23/3/10, 08:21
פסח מתקרב וצריך לחסל את מלאי הקמחים. זו העת להכין כנאפה סולת שהמליץ השף טארק שהואן לדעתי יש מעט חסר במתכון שקיבלתי ממנ |
יום שני, 22/3/10, 18:36
צ'צ'ו מסעדה טריפוליטאית בנתניה למסעדת צ'צ'ו הגעתי בהזמנה של דורון דוד סמנכ"ל קראון פלזה סיטי במסגרת הסיור עם אנשי המזו |
יום שבת, 20/3/10, 11:07
אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש את המתכון קיבלתי משף יאיר פיינברג וכך הכנתי אותו? 1 ק"ג אסאדו ( שפונדרה ) כוס מיץ תפוזים ( הוספתי שתי קל |
יום שבת, 20/3/10, 10:36
בכרטיס הביקור החדש של חינאוי כתוב: "תרבות של בשר" ואחרי כל ההמולה של חפלת הפתיחה המרשימה וזיקוקי הדינור, החלטתי לכת&n |
יום שישי , 19/3/10, 23:24
את הסלט הנפלא הזה אכלתי אצל מזל במסעדת צ'צ'ו בנתניה, והחלטתי להכין לבד. יש המון מתכונים ברשת, ניסיתי את המתכון של אריאלה פ |
יום חמישי, 18/3/10, 18:43
אנשים חושבים שאני חית מסעדות, ממש לא. אני מכיר אישית מעט מסעדות בתל אביב ואת אלו שאני מכיר ונהנה אני פוקד שוב ושוב. כך היא |
יום רביעי, 17/3/10, 00:28
פתיחת סניף חינאוי - קצביה, חנות ומסעדה בראשון לציון בשארה חינאוי אוהב הכל בגדול, בנדיבות ומכל הלב, כך נראה טקס הפיחה של |