יום שני, 27/12/10, 23:27
תעזבו את כל מה שכתבתי עד היום…. הרוסטביף האחרון היה שופרא החומרים 1 ק"ג ויותר נתח סינטה מיושן פלפל שחור גרוס – הרבה 3 כפות גדושות חרדל דיז'ון גס חצי כוס שמן זית 3-5 שיני שום חצויות מלח גס ההכנה מפזרים פלפל ... |
יום שבת, 25/12/10, 19:15
מרק פטריות בסגנון המזרח הרחוק שף אבי מלמד הביא את המתכון הזה ששדרגתי מעט לטעמי. מרכיבים: חבילה פטריות 6 יח' ארטישוק ירושלמי מנוקה ופרוס גזר חתוך לקוביות בצל פרוס כפית קארי ירוק שן שום קצוצה מלח פלפל שחור, קורט אגוז מוסקט... |
יום שישי , 24/12/10, 08:19
כל פעם שאני קונה סלט קישואים אני מתעצבן סלט כל כך קל ופשוט להכנה וגובים עליו איזה ארבעים שקל לקילו סלט קישואים 4-5 קישואים מקולפים ומרוסקים על פומפיה 2 בצלים גדולים פרוסים ביצה קשה כף גדושה מיונז מל"פ כפית לימון לטגן את... |
יום רביעי, 22/12/10, 18:04
צילום חיה דר כן, לא צריך לנסוע עד ללבנון או אבו גוש בטח לא עד פטרה ובטח ובטח לא עד גבעת ברנר ולעמוד שעה בתור על מנת לאכול אוכל לבנוני משובח. מסעדת פטרה הידועה מגבעת ברנר והידועה גם בגל החומוס שגיל חובב מציין כאחד הטובים... |
יום שלישי, 21/12/10, 22:11
ואני לא בטוח שהיזמים שפתחו את המקום לפני כחצי שנה התכוונו למה שלומדים בקורס שיווק " בשבילך" או " מתאים לך"לכך. אני מצאתי בו את ההתאמה הזו. קפה בוגרשוב נמצא ברחוב בוגרשוב 27 שזה כשלעצמו מיקום שמתאים לך. גם אם אין חניה בסב... |
יום שבת, 18/12/10, 13:51
גופרמן – ביסטרו רשפון, תמיד אנו חולפים על פני השלט הזה: רשפון בדרכנו צפונה או לגעש והמתחמים המסחריים. מי חשב לעצור שם? בטח לא למסעדה. כעת אני יכול לומר לכם יש סיבה לעצור שם! "גופרמן" מסעדת ביסטרו שהוקמה שם בבית שימ... |
יום שישי , 17/12/10, 21:45
פאיה , נכון מכינים עם שרימפס ומולים, אבל אצלנו בבית אוכלים כשר. והתחליף שציפי לימדה אותי כל כך טעים שאני לא מבין איך המון זמן לא הכנתי… חומרים1 כוסות אורז1.75 כוסות מרק עוף1 כוסות אפונה ירוקה1 גזר2 עגבניות1 פלפלי... |
יום שלישי, 14/12/10, 21:57
האמת שכבר פירסמתי מתכון כזה, אבל בשבוע שעבר הכנתי ויצא נהדר אז מיחזרתי קצת כדורי בשר ברוטב חומוס חצי ק"ג בשר טחון טרי 3 פרוסות חלה פרוסה רטובות וסחוטות 1 ביצה 1 בצל קופסה גרגרי חומוס חצי צרור פטרוזיליה 4 שיני שום חצי כפ... |
יום שבת, 11/12/10, 20:26
ביום שישי הייתי בסדנא של איתי שלו אצל מאיר השמן העיקרון היה מנות קטנות טעימות בכוסיות, משהו לאירוח או לערב קוקטיל. אז ניסיתי כמה דברים קטנים בעקבות הסדנה, אני בטוח שזה זקוק לשיפורים אבל זה בסיס להתחלה. המנה של איתי שלו ... |
יום שבת, 4/12/10, 20:09
כבר דצמבר, והחורף מסרב להגיע. גם ירקות החורף לא באים בעיתם שורש הסלרי עדיין קטן, הגזרים נראים כאילו יצאו מחדר קירור ולא מהאדמה. כלום אינו כפי שאתה מצפה שיהיו בדצמבר. אבל התחושות הפנימיות משדרות חורף, זה כמו שציפור יודעת... |
יום שבת, 4/12/10, 07:54
מוזר כעת כשאני יושב לכתוב ביקורת על הארוחה הזוגית היום בסוהו בראשון לציון אני נוכח שלפני שנה לערך כשהגעתי לשם פעם ראשונה הזמנתי אותו הדבר. סוהו למעשה היא מסעדה יפנית אבל הפיוזן למערב ולצורך של האורחים מאוד אופייני להם, ... |
יום שישי , 3/12/10, 13:17
אורז צבעוני ( בהשראת אורן גירון ) עוד מתכון אורז נפלא…. החומרים: 10 כוס אורז 1-2 יח שומר 1 בצל סגול 1 בצל לבן 1 כרישה 1 ארטישוק ירושלמי 2 גבעולי כרפס 1 גזר 2 שיני שום כוס וחצי + ציר ירקות או עוף מלח פלפל המתכון מצ... |