יום שני, 29/11/10, 00:33
כדאי לקרוא כאן http://shaza10.wordpress.com/2010/11/27/%d7%98%d7%a2%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%9b%d7%a0%d7%a8%d7%aa-%d7%91%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%91%d7%9c-%d7%98%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%9b%d7%... |
יום שלישי, 23/11/10, 18:02
את רואי גרשון אני מכיר המון זמן, זה התחיל בתרומה הנדיבה שלו לקונצרט של מתא"ן, והמשיך בסדנת השוקולד אצל מאיר השמן, ומפגשים פה ושם. רואי או רוי כמו שהבנות קוראות לו הוא נסיך אמיתי, חביב מצחיק ונדיב. איך מפתים חתול? עם חלב... |
יום שבת, 20/11/10, 20:35
צילום: יאיר ברטשפייז אילו היו אומרים לי שיש מסעדה טובה ברעננה , הייתי מגחך, גם על אדיסון ממציא הנורה החשמלית בטח היו שגיחכו, היו שהשמיצו והיו שנתנו אימון. למען האמת הייתי ברעננה רק ב"מקום בלב" שלגביו גם חלוקות הדעות. אז... |
יום חמישי, 18/11/10, 22:31
אצל נאג'י באבו גוש , היתרון הגדול הוא שיש לו אטליז בו ניתן לבחור את הבשרים, וגם אם לא אתה תמיד יודע שהבשרים טריים טובים ומשובחים. המקום עצמו נעים ומרווח, ויש גם מרפסת על הגג. קצת שיפוץ והמקום ארמון. המסעדה מציעה מבחר סלט... |
יום שלישי, 16/11/10, 07:50
שאטו גולן זה יקב שהחצר שלו עושה חשק למסיבות. היקב הזה קיים כבר 10 שנים, צעיר. בכרמים שלהם גדלים 13 זנים שונים והם עדין תוהים ומנסים ומחפשים את הגידול הנכון והיין הנכון לעשותו. אבל אם חשבתי שהחצר מתאימה למסיבות אזי מרתף ... |
יום שלישי, 16/11/10, 07:46
בעקבות השתתפותי בסדנא של השף אורן גירון " בישול ואפיה עם "מחבטבע" של קנווד נחשפתי למוצר ליגה ראשונה וגם למתכונים והכנתם. המתכון הוא בהשראת הסדנא אולם שונה. למאפה : 3 בצלים בינוניים חתוך לחצאי טבעות ( רצוי גם סגול) 3 שינ... |
יום ראשון, 14/11/10, 18:02
יש לי מתכון לאורז פרסי מלכותי, אבל המלך ביקש לו נסיכה וזו נמצאה בדמות המחבת החדש שקיבלתי בסדנא של אורן גירון " מחבטבע" של קנווד. פרסומת או לא פרסומת התבשילים שהכנתי בסדנא ובבית זה ליגה. בסדנא למדנו להכין תבשיל אורז צבעו... |
יום שבת, 13/11/10, 13:11
באר שבע בירת הנגב, העיר השביעית בגודלה עם כ 195 אלף תושבים. לאן הם הולכים לאכול אתם שואלים? ואני אומר לכם שלפי המצב במסעדת ערביקה, כנראה לשם. פעם שנייה שאני מגיע לשם, פעם קודמת חיכיתי בפינת ההמתנה המעולה, וגם עכשיו המסע... |
יום ראשון, 7/11/10, 23:09
ככל שאני נפגש יותר עם מסעדות ותוכניות אוכל המושג הזה – קונפי הול וחודר לתוך המטבח שלי לבישולים שלי. קונפי שום זה כבר מושג שולט. אני החלטתי ללכת בכיוון אחר, כי על מה כבר מדובר? בישול ארוך בשומן, זה כל העניין. חומרים... |
יום שבת, 6/11/10, 08:35
מסעדת הבקתה זו מסעדה שמבוססת על משנה שם ובעלים משנה מזל, והזדמן מזלי להגיע לשם במסגרת סיור עיתונאים אליו הצטרפתי. מכאן שהייתי אורח המסעדה. המיקום של המסעדה מדהים. אחד מהמדהימים בארץ, היא משקיפה ממורדות הגולן על הכנרת טב... |
יום שני, 1/11/10, 17:32
בואו ביום שישי להכיר ולטעום את המנות שמכינים חברי הנבחרת של מאסטר שף |