עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    ארכיון : 10/2010

    נובה ג'ויה NOVA JOYA

    4

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 30/10/10, 11:15

    אם לא הייתי מגיע לחגיגת הבלוגרים בג'ויה זו הייתה יכולה להיות החמצה בלתי נסלחת. אבל הגעתי וכרגע עם סיכום הרשמים, הטעמים והחוויות אני מציב אותה במקום הראשון של המסעדות האיטלקיות שאכלתי בהן. מסעדת ג'ויה, הוקמה לפני כעשור ע...

    קרא עוד | 3 תגובות | 2100 צפיות

    MYSTIC CAF'E חנות פרחים שהחליטה להיות בית קפה

    3

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 23/10/10, 10:23

    כאשר אומרים לך חנות פרחים שהיא גם מסעדה, ובהפוכה: מסעדה שהיא גם חנות פרחים דע לך שיש כאן Mistake ולא שום דבר מיסטי או מסתורי. MYSTIC CAF'E או בעצם MYSTIC ROSE זה המקום: מילא שקצביה פותחת מסעדה, אבל חנות פרחים? שימכרו מתנ...

    קרא עוד | 5 תגובות | 1825 צפיות

    להזריק פרלינים ישר לווריד

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום שישי , 22/10/10, 11:54

    השקת ליקר פרלינים של MARAMEO שוקולד, מי לא אוהב שוקולד? ומי שלא אוהב מפסיד. בסדנאות השוקולד מלמדים אותך להכין פרלינים, וכשאתה אוכל אותו אתה מתמכר למילוי. כעת בואו ונדמיין ליקר פרלינים על בסיס שוקולד…. איטליה, טרנ...

    קרא עוד | 3 תגובות | 980 צפיות

    סיניית ביתנג'אן

    5

    מסעדות ואוכל  

    יום חמישי, 21/10/10, 09:33

    סינייה חצילים העיקרון דומה לסינייה של בשר אלא שבמקום בשר משתמשים בחציל 1 חציל כוס טחינה חופן צנובר עגבניה ( אופציה) פלפל שחור מלח שמן זית מים ולימון להכנת טחינה קולפים את החציל וחוצים אותו לרוחבו. מחלקים כל חצי ל6-8 חלקי...

    קרא עוד | 3 תגובות | 892 צפיות

    פופאיט חזה עוף במילוי פסטו

    4

    מסעדות ואוכל  

    יום שלישי, 19/10/10, 00:41

    השף טארק שהואן לימד אותי להכין פסטו מעשבי תיבול הכי טוב לאכול אותו עם כפית או על טוסט, אבל יותר טוב למלא בפופאיט עוף הנה המתכון: לפסטו: פסטו מדהים בהשראת שף טארק שהואן חצי צרור כוסברה חצי צרור פטרוזיליה חצי צרור נענע חצ...

    קרא עוד | 3 תגובות | 1281 צפיות

    סלטי משני

    3

    מסעדות ואוכל  

    יום ראשון, 17/10/10, 18:45

    מסע בזמן למקום שבו יודעים להכין אוכל וסלטים…. אני תושב ראשון לציון ולפני יותר מעשור או שניים "סלטי משני" היו המקור שלי לסלטים. שנים עברו את רוב הסלטים והאוכל אני מכין לבד. לפעמים אני קונה מוכן ולא תמיד מרוצה, אבל...

    קרא עוד | 5 תגובות | 3207 צפיות

    שומר וגזר

    3

    מסעדות ואוכל  

    יום שישי , 15/10/10, 20:23

    שומר וגזר אומרים לי שאת המתכון פיתח יונתן רושפלד אני קראתי עליו בנט, אני חושב שמוטי ברון מתפוז לקח עליו אחריות, אבל מה זה חשוב, הרי במתכון כל שינוי מסיר מעליו את הקרדיט. בעצם הקרדיט מגיע לשומר, כי בלעדיו לא היה המתכון, ו...

    קרא עוד | 4 תגובות | 1513 צפיות

    כמה מילים על מלון קראון פלזה סיטי סנטר בתל אביב

    3

    מסעדות ואוכל  

    יום רביעי, 13/10/10, 17:18

    מאחר והייתי באירוע מתוקתק במלון החלטתי להזמין שולחן למחר לי ולרעייתי , אבל לפני זה כמה מילים על המלון והארוחה שהייתה לנו באירוע ההשקה של לרדת בגדול מטעם ערוץ 10 אחת הסיסמאות של המלון כי הוא מביא את ניו יורק לתל אביב, וזה...

    קרא עוד | 0 תגובות | 1535 צפיות

    שווארמה ביתית, כן זה אפשרי

    0

    מסעדות ואוכל  

    יום שני, 11/10/10, 17:04

    שווארמה ביתית כן זה אפשרי! 2-3 נתחי שווארמה הודו נקבה תבלינים: פפריקה, כמון, כורכום, כוסברה, בהרט, פלפל שחור מלח שמן ( רצוי שמן זית) כרבע כוס הכנה מתבלים את הבשר ומעסים עם השמן מניחים לילה במקרר לספיגת טעמים מניחים בתבני...

    קרא עוד | 2 תגובות | 2961 צפיות

    שומר מה אפשר להכין מהירק הנהדר

    3

    מסעדות ואוכל  

    יום ראשון, 10/10/10, 07:04

    בסדנה של ניר צוק אצל מאיר השמן זכינו לטעום מעדן שהוא הכין משומר. אנשים לא אוהבים שומר בגלל טעם האניס, אבל הם לא יודעים שבצליה השומר מקבל טעם אחר, מעודן וטעים. ל 2 מנות 4- 5 יח' שומר בינוני עד קטן חצי מיכל שמנת פלפל שחור,...

    קרא עוד | 3 תגובות | 1062 צפיות

    אל גאוצ'ו הרצליה - חגיגת בשרים עם בלוגרים

    5

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 9/10/10, 10:25

    כשברנרדו מנכ"ל אל גאוצ'ו הזמין אותי להביא בלוגרים למסעדה החלטתי שאני מביא כאלו שלא היו באירוע ועוד אחת – אודליה שכן הייתה באירוע של אל גאוצ'ו כבקרה והשוואה. הייתי בכמה סניפים של אל גאוצ'ו עד היום, ברמת גן\בני ברק ...

    קרא עוד | 5 תגובות | 2518 צפיות

    אל גאוצ'ו הרצליה - חגיגת בשרים עם בלוגרים

    0

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 9/10/10, 09:00

    מחקתי את הפוסט והעברתי לביקורות עמכם הסליחה

    קרא עוד | 0 תגובות | 588 צפיות

    פרופיל

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ארכיון

    פיד RSS