יום ראשון, 30/5/10, 18:56
יום חמישי האחרון, השעה 9 בערב, חברתי ע’ מתקשרת: אנחנו קופצים לטמפל בר בכפר סבא, תבואו. שתינו, פטפטנו, אכלנו ושוב פטפטנו, ואז א |
יום שישי , 7/5/10, 22:54
גילוי נאות: הייתי אורחת של הסניף, ולא שילמנו על הגלידות והמוצרים שטעמנו. את הסניף הנתנייתי של איגלו הכרתי כבר לפני כשנתי |
יום שני, 26/4/10, 15:33
נדמה שהכל כבר נכתב/נאמר על מחניודה בחודשים האחרונים מאז פתיחתה. כוכב עולה בשמי הקולניריה הישראלית והירושלמית בפרט, ומוקד |
יום חמישי, 22/4/10, 15:12
על האדסון כבר כתבתי בעבר. אפשר להגיד שיחד עם מאראבו, האדסון היא המסעדה האהובה ביותר על ש' ועלי. התפריט היקר יחסית, וביטולו המבאס של תפ |
יום רביעי, 14/4/10, 15:39
בפסח האחרון טיילנו לנו ברחבי הארץ, וביקרנו ב-2 חומוסיות בעיר העתיקה בירושלים, ובעיר העתיקה בעכו. הראשונה מפורסמת מאד, השניה גם מפורסמ |
יום רביעי, 10/3/10, 15:34
גילוי נאות: הוזמנו לארוחה זוגית במסעדה, ולא שילמנו על המנות. מסעדת בוקצ'ו נמצאת בפינת הרחובות הירקון ופרישמן, באיזור תיירותי |
יום שבת, 6/3/10, 18:48
לפני כמה שבועות השתתפתי בסדנת בישול לבלוגרים בניצוחו של השף חיים סלמון (שם אדיר לשף), ובחסות יד מרדכי, המקדמת את מוצרי שמן הזית המצוי |
יום ראשון, 21/2/10, 20:28
מסעדת הקומה ה-11 של מלון קראון פלאזה תל-אביב, הזמינה מספר בלוגרים לטעימות מתפריט המסעדה. הביקורת הזו תהיה בעצם ביקורת מתעדכנת ממהלך ה |
יום רביעי, 17/2/10, 23:42
אם אתם עוקבים אחרי הבלוג, או אחרי הטוויטר שלי, אתם כבר יודעים ששחר ואני טיפוסים של לייט נייט. שילוב של חסכנות ואהבה לאוכל בשעות המ |
יום שני, 15/2/10, 14:11
כשאבא שלי התחיל לדבר על הבשר המעולה במסעדת "אלבמה" בנתניה, לקחתי את זה בערבון מוגבל, הרי עם כל הכבוד זו מסעדה בנתניה, ועוד באיז |
יום שבת, 6/2/10, 00:05
את השבועיים האחרונים העברתי במשרדי החברה בהרצליה, ושילוב של סיבוס + חוות הדעת האחרונה של טמיר על התפריט של אגאדיר, הביאו לסיפור אהבה |
יום שני, 11/1/10, 17:05
"אתם חייבים ללכת לבאפטו. Baffetto? זו הפיצריה הכי טובה ברומא! אתם חייבים לטעום את הפיצה של המשופם! הכי טעים בעולם!" אלו רק חלק |
אין רשומות לתצוגה