יום ראשון, 14/7/13, 00:51
אחרי שטיפסנו קצת לשרון פה, וירדנו לאכול בשר בשפלה, חזרנו לכתוב עוד פוסט על מסעדה בתל אביב. הזמינו אותנו למסעדת NG בנוה צדק (גילוי נאות: לא שילמנו על הארוחה), ולמסעדה זו, שכבר הכרנו את איכות הבשר שלה מהעבר, לא יכולנו (או... |
יום שני, 8/7/13, 23:18
הערת אגב: הפוסט היה אמור להתפרסם שבוע לאחר "יש בשר מחוץ לתל אביב – חלק א'". "אז איפה נחגוג את הקידום שלך?", זה הרי היה ברור שאנחנו מדברים על מסעדה. "הממם... לא עולה לי רעיון טוב". "אתה רוצה ללכת למקום שהיית בו שבו... |
יום רביעי, 29/5/13, 21:00
"אתם לא מבינים. כזה בשר בחיים לא טעמתי", אוהד מהעבודה קם מהקיוביק שלו. "בשר רך כמו חמאה. אין דברים כאלה". כפות הידיים שלו התכווצו, אולי בכדי לתאר רוך של בשר, אבל בעיקר ההתלהבות שלו שכנעה אותנו. "איך נקרא המקום?" "אלבמה.... |
יום שבת, 11/5/13, 21:23
במגזין "פנאי פלוס" היה פעם מדור בשם "היפים ונכונים" לשנת... אני לא יודע אם עדיין יש את זה או לא, אבל השם הזה עדיין נשמע לי מרגיז. יפה, אני יודע מה זה, אבל איך מישהו יכול להיות נכון? ויותר מזה, איך הוא יכול להיות נכון לש... |
יום ראשון, 17/3/13, 00:26
זה לא היה הוגן מצד החבר. זה היה הלילה האחרון של גל הקור (היחידי) שהיה פה, ואני הייתי מצונף במגדל שמירה אי שם בשטחים (שהם שלנו או לא, תלוי את מי שואלים). האינסטגרם של החבר הציג תמונה של ארוחה פרסית מופתית ומתחתיה שבחים ו... |
יום חמישי, 28/2/13, 20:10
את המסעדה המעולה "שגב" אתם מכירים? ואת "שגב אקספרס"? גם אנחנו. ומה עם איתי שגב? לא? חבל, הוא לא מזמן הפך למיליונר. אבל על זה ששף שגב פותח קו מוצרים שנושאים את שמו וחותמתו, לא בטוח. למרות שעם הקמפיין הזה שרץ בפייסבוק על ... |
יום שבת, 16/2/13, 23:41
יש שני דברים שאנחנו אוהבים בבלוג של שמן ושמנת: לאכול, ולקבל תגובות על הביקורת. בין לבין צריך לצלם, לחשוב על מה שאנחנו צריכים לכתוב והגרוע מכל – לשבת על התחת ולכתוב. לכתוב אנחנו אוהבים, שלא תבינו לא נכון, אבל יש את... |
יום שבת, 13/10/12, 22:35
תרשו לי לצטט את המרצה שלי משיווק: "מוצר צריך להיות אותנטי, אמין ואמיתי." מה זה אמיתי? "אמיתי זה כשאתה רואה את המוצר ויודע שזה זה". דוגמאות? "עבור כל אחד זה משהו אחר. לדוגמא, כשאני רואה את ברצלונה משחקת כדורגל – אנ... |
יום שבת, 11/8/12, 23:26
איפה אוכלים? השאלה הכי נשאלת בטייוואן. את השאלה הזו אנחנו שואלים את עצמנו כל יום מאז שהגענו לפה. זה לא שחסרות מסעדות לאכול בהם, תרבות האוכל בטייוואן מפותחת וחשובה מאד למקומיים (עד כדי כך אגב, ששאלת השלום הנפוצה פה היא "... |
יום שני, 30/7/12, 23:08
היורו נגמר, האולימפיאדה רק מתחילה. עברנו מחודש של כדורגל, בשר על האש עם החבר'ה, והרבה בירות, ללראות מחוברים 2 ולדיאטת חזה עוף וסלט. מזל שהטעם של הקבב עוד נשאר. לחיים נלו הגענו עם המשפחה של שמנת, אי שם בשלב הבתים של האיר... |
יום ראשון, 27/5/12, 12:53
דוכן הקציצות של דנה מלמד את דנה מלמד אנחנו מכירים כאישה מאחורי המילים ופחות ממאחורי הסירים. אבל, כשמספיק מכרים משותפים בפייסבוק המליצו על דוכן הקציצות שלה, לא יכולנו לעמוד בפיתוי. כך בצהרי יום שישי, נדחפנו בין המוני התל... |
יום שבת, 5/5/12, 19:01
להיות ישראלי זה להיות קצת סכיזופרני. לא במובן של "אוטוטו ישמידו את כולנו", אלא בפיצול האישיות שיש לכולנו. אף אחד מאיתנו לא מבין למה אנחנו קולניים כל כך, אבל אז בדיוק החבר מהצבא עובר ונצעק לו "מה המצב גבר?" כולנו גאים בח... |