יום רביעי, 31/8/11, 14:20
אם תהיתם מי זו האישה הלבושה בשמלה פרחונית דקיקה וכחולה, כאילו נגיעות מכחול קישטו את שמלתה.. ממלאה עגלתה מפירות העונה (היפים יותר) ..כן, זו הייתי אני. הפעם שלטו במחלקת הפירות והירקות צבעי הסגול . הכול נרכש אתמול במרכול הל... |
יום שלישי, 30/8/11, 14:12
מקור שמח במטבח , למה לא? - לקרצף, לגרד ,לחתוך פיצה, לפתוח בקבוקי משקה ברינה ושמחה : וגם הסדרה המלאה כאן (אתר המעצב ) |
יום שני, 29/8/11, 13:46
מרק הגספצ'ו הזה כל כך טעים שקשה להפסיק לאכול אותו. תשכחו מכול המרקים הקרים שהכרתם עד היום ורוצו להכין את מרק העגבניות הקרמי והנפלא הזה. בקיץ שעבר התפרסם בניו יורק טיימס מאמר עם מתכון למרק גספצ'ו, ההמלצה לצד תמונת פודפורנ... |
יום שני, 29/8/11, 10:13
אתר MY MODERN MET מציין לשבח את עבודותיו של המעצב המלזי Heng Swee Lim .האיורים שלו אופטימיים ומבריקים. כשנשאל על מהות היצירה השיב: " "We live in a world full of depression. I hope my drawings can make you feel easy, free... |
יום ראשון, 28/8/11, 17:48
חיפוש קצר בויקיפדיה יוביל אותכם להסבר קצר אודות משקה הסוויצ'ל ( Switchel) - סוג של פונץ' או טוניק המוכן ברגע מחומרים המצויים בכול בית ויחליף בקלות כל משקה ממותק אחר. המשקה על בסיס מים וחומץ תפוחים בתוספת ג'ינג'ר ודבש. ני... |
יום שבת, 27/8/11, 18:50
מרק קר המורכב מסלק מבושל ויוגורט. מתובל בחמצמצות עדינה של מיץ לימון טרי ושמיר. ניתן להגיש את המרק עם קוביות קרח עם שמיר ולימון (הסבר בהמשך) .מרק מרענן וטעים ! מפינת המתכון המהיר: מרק סלק ויוגורט הכמות ל- 4 מנות הכנת קובי... |
יום רביעי, 24/8/11, 01:13
מפינת המתכון המהיר: בננה בחמאת בוטנים ושומשום הכמות : ל2 עד 4 סועדים קולפים שתי בננות : במחבת ועל להבה נמוכה מחממים בבחישה מתמדת : 25 גרם חמאה + 60 גרם סוכר (=1/4 כוס) + 1 כף מים. כשהסוכר והחמאה נמסים נוצר רוטב חלק. לבשל... |
יום שני, 22/8/11, 09:47
העוגיות שלו מאובקות באבקת סוכר והטרטלטים מצופים בגלזורה מבריקה ומתוקה . תלוליות של קצפת, מרמלדה,דובדבנים, תותים בשלים, מזרה מתוק וצבעוני,ארטיקים,גם סוכריות, ביסקויטים ועוגת היער השחור המפוארת. כל אלו ועוד הרבה אחרים מצוי... |
יום ראשון, 21/8/11, 16:05
במידה ותתנו לתרגומון לתרגם את המילה fancy תקבלו את התוצאות הבאות (ע"י morfix ): fancy מְגֻנְדָּר, מְקֻשָּׁט; מְסֻבָּךְ; גַּחֲמָנִי, קַפְּרִיזִי; מֻפְקָע, מֻפְרָז fancy גַּחֲמָה, קַפְּרִיזָה; דִּמְיוֹן; טַעַם (נטייה להעדי... |
יום שבת, 20/8/11, 19:06
השף החביב שלח לי היום מתכון אהוב של אמו : חצילים בפרמזן בנוסח איטלקי. המתכון המשפחתי הזה מוכן כחמישים שנה ונראה טעים, ישים וקל הכנה בכל בית. השף מנדב טיפים: - לבחור חצילים טובים - לקלוף את החצילים (לאחר קטימת הקצוות) בעז... |
יום שישי , 19/8/11, 21:45
מפינת המתכון המהיר והבריא : קישואים מצופים אפויים בתנור. זה כלום עבודה וטעים מאוד. הכמות תתאים לכ- 3 קישואים לא גדולים. ניתן להגדיל כמויות בהתאמה. איך מכינים ? מחממים תנור/טוסטר אובן לחום גבוה של כ - 220 מעלות. שוטפים ומ... |
יום שישי , 19/8/11, 13:54
מלבד מוכר המלונים שעבד עלי .. לא החלקתי בשוק הרטוב ,המוכרים לא צעקו את סחורתם (מלבד אחד). רוכל אחד ביקש תמונה.. המולה, אנשים והרבה פרי וירק טרי - ל'יצי' , ענבים ירוקים וענבי מוסקט , לימונים ,אננס, חצילונים,מלונים ואבטיחי... |