עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    בלוג אוכל -פוד פורנו להמונים!

    בלוג אוכל
    על האומנות שבאוכל
    על חדשות מזון מהארץ והעולם
    טרנדים באוכל,כתבות,
    שפים ,פוד פורנו ועל בלוגרים טעימים
    וגם מתכונים טעימים במיוחד שתמיד מצליחים
    --
    כל הזכויות שמורות לי על התכנים וכל התמונות וכל הפוסטים בבלוג זה .כל התמונות מצולמות על ידי ©חני הראל-אלא אם צויין אחרת .אין להעתיק תכנים או תמונות לשום מקום ללא קבלת רשות מפורשת וכתובה ממני .כל הזכויות שמורות לי על שם הבלוג:פודפורנו להמונים.

    ארכיון : 4/2011

    סחוג מאולתר,לאכול עם כפית

    8

    מסעדות ואוכל  

    יום שני, 4/4/11, 12:48

    פרוייקט הסנדוויצ'ים הגדול עשה לי תאבון. הוזכר שם גם סחוג .. אבל אילתרתי לבד, יצא יופי. [צר לי על איכות התמונות הפעם] ככה עשיתי: במעבד מזון טחנתי- חבילה כוסברה (חבילה מהסופר) קצוצה קודם גס מאוד כמה פלפלים חריפים ירוקים (כ...

    קרא עוד | 7 תגובות | 913 צפיות

    הנבחרת: בלוגרי אוכל ,מעצבות תל אביביות וספר בישול חדש:

    3

    מסעדות ואוכל  

    יום ראשון, 3/4/11, 10:09

    הסבב הזה הפך כבר לעניין שבשיגרה. לתת כאן בבלוג האוכל (נו, גם בלוג העיצוב והחיים הטובים) פודפורנו להמונים במה לאומנים ויוצרים מהעולם ובמיוחד מישראל - מוכשרים אחד אחד הטובים בתחומם. אנשים שיצירתם עומדת במבחן המקוריות והאות...

    קרא עוד | 3 תגובות | 1980 צפיות

    פרוייקט הסנדווצ'ים הענק, באמת גדול !

    6

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 2/4/11, 19:18

    סנדוויץ ענק מידות או צנוע, מתוק, מלוח,דיאט , עם ירקות,גבינות,רטבים ...הכל הולך.וזה טעים כל כך . המגזין האמריקאי המצויין סוואר הקדיש את גליונו האחרון שיצא השבוע (מספר 137) לסנדווצ'ים: תמונות ומתכונים לכריכים מרחבי העולם. ...

    קרא עוד | 12 תגובות | 1532 צפיות

    הצחוק טוב לבריאות (נסו את זה בבית):

    3

    תכנים אישיים  

    יום שבת, 2/4/11, 10:41

    התאוריה היא שגופנו לא יבחין בהבדל בין צחוק אמיתי למזוייף ,האפקט הטוב הוא זהה ... טוב לריאות וללב משחרר לחץ ומתח... משכך כאבים ... גורם להרגשת סיפוק .. דבר אינו חדש ,ובינתיים אפשר לנסות את זה בבית... לקריאה נוספת

    קרא עוד | 2 תגובות | 827 צפיות

    פטה כבד עוף - או לה לה !

    8

    מסעדות ואוכל  

    יום שישי , 1/4/11, 11:20

    התלבטות .. הכיצד לקשט מנה של פטה כבד עוף כזה מושלם ? , אין צורך .. ככה כפי שהוא - זה הכי פשוט גם הכי טעים. שעת לילה מאוחרת ,מאוד . אני עומדת במטבח מעל מחבת הבצל הרוחשת ובוחשת. כשהבצל הזהיב ופיזר פה ריח טוב כל כך,אני זור...

    קרא עוד | 10 תגובות | 3196 צפיות

    פרופיל

    ארכיון

    פיד RSS