עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    בלוג אוכל -פוד פורנו להמונים!

    בלוג אוכל
    על האומנות שבאוכל
    על חדשות מזון מהארץ והעולם
    טרנדים באוכל,כתבות,
    שפים ,פוד פורנו ועל בלוגרים טעימים
    וגם מתכונים טעימים במיוחד שתמיד מצליחים
    --
    כל הזכויות שמורות לי על התכנים וכל התמונות וכל הפוסטים בבלוג זה .כל התמונות מצולמות על ידי ©חני הראל-אלא אם צויין אחרת .אין להעתיק תכנים או תמונות לשום מקום ללא קבלת רשות מפורשת וכתובה ממני .כל הזכויות שמורות לי על שם הבלוג:פודפורנו להמונים.

    ארכיון : 3/2011

    (עוד)מטעמים תוצרת בית: 'נקניק' גבינות בפפריקה ורוטב גזר (טבעוני)

    1

    מסעדות ואוכל  

    יום חמישי, 31/3/11, 14:31

    מארק ביטמן פירסם בספר המתכונים הצימחוני שלו How to Cook Everything Vegetarian מתכון מסקרן לרוטב פסטה עשוי בעיקר מגזר.הרוטב טבעוני ואינו מבושל. מסקרנות הכנתי מדגם מהרוטב אבל לא כלשונו ע"מ לבדוק מה מתקבל . השתמשתי במחצית מ...

    קרא עוד | 2 תגובות | 1273 צפיות

    פוד פורנו איטלקי - אלבום בישול לסלון (לא רק למטבח)מטעמי פוליה

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום חמישי, 31/3/11, 10:19

    'La Puglia in un piatto' כך נקראת היצירה הנמכרת בפורמט אלבומי ,מחוז 'פוליה' האיטלקי על הצלחת. הספר יצא לאור בחודש דצמבר 2010 אבל כעת יותר מתמיד הוא זוכה לתהודה וסיקור עולמיים במיטב אתרי העיצוב שברשת. 60 מתכונים מסורתיים...

    קרא עוד | 3 תגובות | 1747 צפיות

    (לא) גמרתי לשחק (במטבח):חלב מרוכז ממותק Home-made

    3

    מסעדות ואוכל  

    יום רביעי, 30/3/11, 13:11

    "אם יכולת גם היית חולבת את הפרה ?.." הוא מרים גבה בעודו יושב ובוחן את החלב המרוכז המתוק והחדש הזה. הבחינה עלתה לי בהרבה כפיות סביב ועוד משהו מתוק . יצירה מכל סוג מיטיבה עם האדם וסביבתו ומספקת לאין שיעור. לדעתי ,אין כמו ל...

    קרא עוד | 4 תגובות | 1642 צפיות

    ז'אן לוק פוז'ארה - ז'ה טאם (עוגיות תפוז צימוקים כמו במאפייה צרפתית)

    4

    מסעדות ואוכל  

    יום שלישי, 29/3/11, 20:08

    אני חושבת שיכולתי להתאהב בו ... אז ואולי גם היום . מראהו של ז'אן לוק פוז'ארה היה תמיד גברי ,בעל רעמת שיער כהה וסבוכה, עיניים תכולות וזיפים בני שלושה ימים (גם בני 4 , אבל מי סופר). הצרפתים אולי מצרים על שחקן קולנוע בעל קר...

    קרא עוד | 3 תגובות | 1333 צפיות

    כבשתי אותה בסערה: כרובית כבושה בחומץ יין אדום

    6

    מסעדות ואוכל  

    יום שלישי, 29/3/11, 14:26

    לפני כשבועיים פורסם בטלגרף הבריטי מאמר מזון אודות כרובית כבושה.ההמלצה היתה להגיש את הכרובית המוכנה בין יום עם סוגי בשרים מעושנים,נקניקים גם סלמי ונקניק טוסקני משובח (finocchiona ). בעל הטור ממליץ להשתמש בחומץ יין משובח ש...

    קרא עוד | 8 תגובות | 1483 צפיות

    (לא) התאפקתי וגמרתי לבד את הסלט! (סלט שומר-גזר ופלפל חריף)

    5

    מסעדות ואוכל  

    יום שני, 28/3/11, 23:18

    לא, אינני מהאנשים המתאפקים ,מידת האיפוק אינה מסגירה זאת . חמושה בשמלה ארוכה ודקה באפור-שחור,שרוולון שחור כי קריר , שפתון אדום חדש (יפני מס. 514 מושלם! -פרטים במייל) ואני רצה ..לקניות. הרשימה ארוכה, תכף סוגרים.. דקה לפני ...

    קרא עוד | 14 תגובות | 2584 צפיות

    אם אין עוגות איכלו לחמניות !

    7

    מסעדות ואוכל  

    יום ראשון, 27/3/11, 00:21

    והפעם : התכוננו ליום לימודים ארוך במטבח יחד עם קמח, מים,שמרים .. היום (או בעצם מחר) יהיו כאן לחמניות . הלחמניות הללו מכילות כמות קטנה מאוד של שמרים ועוברות הרבה מאוד שעות של התפחה. התפיחות הרבות תורמות ללחמניות לארומה מי...

    קרא עוד | 14 תגובות | 1735 צפיות

    תעשה לי ג'וליאן (קולפן ג'וליאן - פטנט מוצלח)

    3

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 26/3/11, 12:31

    כיצד אתם חותכים ירקות לג'וליאנים ? [צילום גדול] יש המשתמשים במנדולינה או סכין חדה בשביל ליצור פסים ארוכים ודקיקים של ירק. החיתוך דורש מיומנות מסויימת ומידת זהירות בזמן החיתוך. השבוע רכשתי קולפן ג'וליאן (25 ש"ח- זה לא פרס...

    קרא עוד | 7 תגובות | 6861 צפיות

    (רק) דברים יפים 23.3.2011 :

    4

    מסעדות ואוכל  

    יום חמישי, 24/3/11, 01:08

    1. ואזה עם אפשרות תלייה עשויה זכוכית מנופחת ביד: מקור ופרטים נוספים 2. קרש חיתוך לבשלנים דייקנים במיוחד: מקור ופרטים נוספים 3. גרבוני 'עקוב אחרי' כמו טוויטר: מקור 4. מתנות קטנות ומעוצבות עשויות סוכר מייפל בעיצוב קנדי: בצ...

    קרא עוד | 6 תגובות | 1512 צפיות

    הקלמנטינה - דוגמנית לרגע

    7

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 19/3/11, 12:43

    הקלמנטינה : 'הדוגמנית המתפשטת' : ככה זה התחיל: צילום : חני הראל - מרץ 2011

    קרא עוד | 13 תגובות | 1391 צפיות

    מי בא קודם-הביצה או התרנגולת ?...+צלמת יפנית+לצלם מים וגם קרח..

    2

    מסעדות ואוכל  

    יום שבת, 19/3/11, 10:51

    1. תרנגולת עשויה מקליפות ביצים : עבודה של המעצב קייל בין (Kyle Bean ) מעצב בריטי צעיר. המקור קייל יוצר פרוייקטים למגזין העיצוב Wallpaper,הניו יורק טיימס, Financial Times, Wired ועוד רבים וטובים. כאן מצולם קייל בעת עבודתו...

    קרא עוד | 3 תגובות | 1737 צפיות

    (יא) בעבע (אתה) הראשון שלי -עוגיות תמרים עיראקיות לפורים

    13

    מסעדות ואוכל  

    יום רביעי, 16/3/11, 23:48

    חם , חם מהתנור ..עוגיות בעבע בתמר. פעם ראשונה שלי , וזה טוב .. "בעבע" הוא קורא להן . כך סיפר לי יקירי על החבר מהצבא .באותו היום החבר קיבל חבילה נוספת מהבית מלאה בעוגיות התמרים הללו ... מתברר שהחברה בבה"ד חטפו לו את העוגי...

    קרא עוד | 13 תגובות | 4205 צפיות

    פרופיל

    ארכיון

    פיד RSS