יום שבת, 24/12/11, 10:20
השף טוני (Tony Mantuano) מציע מנת נישנוש מקורית . מנה מפתיעה המתאימה למסיבת קוקטייל וכליווי למשקאות חריפים. המנה מורכבת מזיתים גדולים מאוד (מהזן היווני mt athos olives) ממולאים בתפוז וכבושים במרינדה של זרעוני שומר, אורגנ... |
יום שישי , 23/12/11, 12:37
כדורי הבטטה הללו גזלו ממני שעות יקרות. מאות תמונות צולמו הכדורים המוכנים , אני מרוצה חלקית מהתוצאה. זה מה שנקרא ללמוד מצלמה חדשה בדרך הקשה .. אני אגיע ובדיוק לתוצאה הרצויה , עוד קצת זמן. והפעם: הכנה מצולמת שלב אחר שלב ,כ... |
יום שישי , 23/12/11, 11:25
ורדים באדום ורוד - - נכנסתי למטבח והפעם בשביל לשחק עם ורדים , למעלה ולמטה אפשר לראות מה יצא : - חני הראל 23.12.2011 |
יום חמישי, 15/12/11, 16:17
והפעם מפינת המתכון המהיר: מרק שום אפוי. מרק המורכב מראשי שום אפויות עם בצל . השום והבצל מבושלים למרק יחד עם תפוחי אדמה וציר ירקות או עוף (אפשרי גם מים) . אין תוספת של שומן , תיבול של מלח ופלפל והמרק נטחן לקרם חלק. מצויין... |
יום חמישי, 15/12/11, 02:18
המקלונים הדקיקים הללו הריצו אותי הערב למטבח . המתכון בפוסט של הבלוגר הגרמני סקרנו אותי גם בגלל תכולת החמאה בבצק . המקלונים אינם מצריכים תוספת של תיבול/זרעונים .הם פריכים ,עדינים ובעלי טעם מיוחד. הבלוגר הגרמני מייעץ להכין... |
יום רביעי, 14/12/11, 11:12
אתר paris patisseries מפרסם היום קולקציה של עוגיות מקרונס: - מקור עוגיות בצבעים עזים, במליות מפתיעות. אז לא נורא שמוכרים גם מקרונס כאלו.. - האתר מתמחה בצילומי תקריב מתוקים - הקולקציה המלאה כולל הסברים (ומקור הצילומים) כא... |
יום שלישי, 13/12/11, 16:53
והפעם מפינת המתכון הזריז : 24 לחמניות רכות וטעימות : לחמניות החומרים: 5 וחצי כוסות קמח רגיל = 770 גרם 1/3 עד חצי כוס סוכר לבן (70-100 גרם) כפית וחצי שמרים יבשים = 4.5 גרם ככפית מלח דק כוס ושליש מים 60 גרם חמאה לבצק + 30 ... |
יום שלישי, 13/12/11, 09:49
מה חובה להחזיק במזווה ? ממה תרכיבו ארוחה זריזה למשפחה לחברים או לחגיגה זוגית ? קבלו טיפים למספר קיצורי דרך טעימים מהטופ שפים שמגלים כיצד ניתן להפתיע עם מרכיבים כגון - שמן זית, פחית עגבניות וצינצנת אנשובי קטנטנה אך איכותי... |
יום שני, 12/12/11, 11:45
לאחר שהכנו צ'יפס מבטטה, וכרובית ותפוחי אדמה וסלק (כולם אפויים בתנור) לא נקפח את הכרישה .. חתיכות כרישה טבולות בקמח מתובל ומטוגנות בשמן זית, זרויות במלח ופלפל . אופס, מישהו זלל לי. וכן, ה'צ'יפסים' אוכלים שמן , זה אומר שהב... |
יום ראשון, 11/12/11, 08:43
רוצים גם ? לא זוכרת מתי הזלתי כה הרבה דמעות. העינים צרבו והייתי חייבת לעשות כשלוש הפסקות במהלך עבודת קילוף בצלצלי השאלוט .. רכשתי בסופר מארז בצלצלי שאלוט. המארז הנתון בקלקר שחור וניילון אטום מעל שוקל כ - 300 גרם במחיר 1... |
יום שבת, 10/12/11, 17:32
והפעם מפינת המתכון המהיר : מרק דלורית. כמה פשוט ככה טעים. מרק בעל צבע צהוב עמוק. המרק מורכב בעיקר מדלורית בתוספת גזרים וכרישה אחת. התיבול : טימין , עלה דפנה ,פלפל שחור גרוס ומלח אטלנטי . בצילום ,הירק - דלורית במשקל של כ ... |