יום שבת, 29/1/11, 20:47
1. כרזות פרסומת של החברה הגרמנית Faber-Castell המייצרת עפרונות וחומרי גלם לאומנים (משנת 1761): הנה כרזה נוספת 2. קטשופ מקור 3. ג'ילט 4. בוטנים 5.חברת תקשורת סלולרית 6. מכשיר גילוח לגברים מקור 7. תחתונים 8. מחשב נייד מקור... |
יום חמישי, 27/1/11, 17:53
“I never like to shoot what’s shown to me – I only use that as a guideline”— Tejal Patni on his style of working.” מקור 'Splash’ - לוח שנה חדש לשנת 2011 שיצא במהדורה מוגבלת הוא ע... |
יום שלישי, 25/1/11, 12:27
הזוכה בתחרות : Fantastic Food מלאכת שיפוט לא פשוטה נטל על עצמו אתר Nowness אך לבסוף נמצא זוכה מאושר אחד בעל מסעדה קנדית (בונקובר) שהגיש באופן מיוחד מטעם סודי של המשפחה של ... חמש מאות תמונות של אוכל נשלחו לאתר Nowness . ... |
יום שבת, 22/1/11, 09:42
סיורי אוכל במוזיאון ישראל במסגרת פרויקט ההתחדשות של מוזיאון ישראל אנו עוסקים בפיתוח תכניות חדשות ובהן מגוון הצעות למבקרים סביב נושאים שונים. אוכל הוא אחד הנושאים המסקרנים והאהובים על מבקרים במוזיאון והם מוזמנים ליהנות מס... |
יום שישי , 21/1/11, 18:51
לא, אל תקנאו בנו -בלוגרי האוכל . אנו אוכלים את חלקן של המנות כבר קרות (צריך לצלם קודם..! ) תרים וקונים (לא, לא מקבלים מתנות ) אחר רכיבי מזון מיוחדים , מנסים במטבח שלנו כל מיני מאכלים (לא הכל מצליח ), רוצים להיות הטובים ב... |
יום שישי , 21/1/11, 00:59
אתמול הוחלט לערוך נסוי לכבישת לימונים באופן אחר. בעוד כ- 5 ימים הלימונים אמורים להיות מוכנים ויש כאן טריק מעניין (בתמונה הראשונה.. ). המתכון יפורסם בהמשך רק במידה והלימונים יהיו מוצלחים.היום הם נראים כמעט מוכנים .. תמונ... |
יום חמישי, 20/1/11, 12:54
לפני חמישה חודשים העלתי שאלה בקהילת האוכל בקפה ונושאה היה : מבוקשים קנטלופים עבור ניסויים כתומים ומתוקים לדיון צורפו קישורים למתכונים מהמגזין האיטלקי (אוגוסט 2010) שברשותי ומתפרסם ברשת (המגזין נמכר בארץ ומומלץ) . השבוע ... |
יום חמישי, 20/1/11, 01:14
שמנמנות ועסיסיות נחו להן בכלי מוארך וקרמי ..עדיין חמימות , נוטפות עסיס ענברי ..ריחן הטוב נפוץ לכל עבר וצבען , הו צבען היה תאווה לעיניים .כלל לא דומות לתאנים המיובשות שנחו שעות אחדות לפני בעגלת הקניות שבמרכול הקרוב .. והפ... |
יום רביעי, 19/1/11, 16:31
"My name is Daniel Roos. I'm a pastrychef with the vision to appeal to both vision and taste" Daniel Roos ככה מעיד על עצמו באנגלית דווקא הקונדיטור ששפת אימו היא שוודית שוטפת דווקא . אתר השף טוק ( CT ) האמריקאי מהטובים שי... |
יום שלישי, 18/1/11, 09:46
אחד הפרוייקטים הקודמים (2007) של הצלם האמריקאי קווין ואן אלסט הינו תיעוד טביעות 10 אצבעות ידיו ויצירתם מחומרים שונים חלקם אכילים (הכרומוזומים המתוקים -2005) או ה'שעונים' העשויים קרקרים הם חלק מעבודותיו שזכו לפרסום עולמי ... |
יום ראשון, 16/1/11, 17:38
והפעם מפינת המתכון המהיר : עוגיות תמרים. רותם הוציאה לפני שנים אחדות ספרון לזכר אמא (הספרון לא נועד למכירה וחולק למקרובים ועמיתים בעבודה) 'המתכונים של אמא' . בספרון 50 העמודים מרוכזים ממתכוני המשפחה, הילדות לצד ציורי אימ... |