יום שבת, 31/7/10, 12:42
שתי קערות. מרכיבים טובים ובריאים .12 מאפינס דלי קלוריות המתאימים גם לארוחת בוקר.מפינת המתכון המהיר.. מאפינס שיבולת שועל ותפוח המרכיבים: 125 גרם קמח לבן 125 גרם קמח מלא 1 כף אבקת אפייה (שקיק אחד של 10 גרם מנופה מעל הקמחים... |
יום שישי , 30/7/10, 13:22
פתחתי את הבוקר עם קייט בוש."רגעים של הנאה" היא עשתה לי כפי שאני אוהבת .בזמן שהיא שרה בקול שטפתי את הפלפלים שבכיור.שפע של פלפלים אדומים וצהובים שנרכשו אך אתמול .-- הפלפלים הללו יכבשו היום בטעם - הנה הם עוד לפני : מתכון כב... |
יום רביעי, 28/7/10, 12:46
אני מחליטה לקפוץ לסניף הדואר עוד לפני שמתחיל יום העבודה. בדרך אני עולה בגרם המדרגות הרחב והישן הזה .'מריחה' ריח של לחמניות טריות מוארכות וקטנות. אין כאן מאפייה קרובה והסופר מעבר לפינה. אולי אני מדמיינת. אני נזכרת במכולת ... |
יום שני, 26/7/10, 23:28
1. le sauce - בלוג האוכל של יסמין סיפתח טעים ללא ספק הוא לעיין בבלוג אוכל הפותח עם תבשיל עשוי מחצילים מתובלים . יסמין תושבת טורונטו כותבת את הבלוג שלה בשנתיים האחרונות . יישבתי בצהריים בזמן העבודה ונהייתי רעבה רק מלצפות ... |
יום שני, 26/7/10, 18:11
כשהיה נכנס ועומד בפתח הבית הייתי רצה לעומתו בשמחה .הוא נהג להרים אותי ,להניפני באויר ,לעשות כמה סיבובים ולחבק, חזק. כייף גדול. למזלי הוא היה קצת גבוה ממני ואני שקלתי אז כמה קילוגרמים פחות מהיום.. .זה קרה גם בטיול האחרון ... |
יום שבת, 24/7/10, 18:20
1. שייקרים לתבלינים מקור הצילום : כאן היוצר: Masayuki Kurokawa ארכיטקט ומעצב מוצר יפני עטור פרסים. בעבודה המוצגת מעלה הוא עיצב מיכלי מלח, פלפל ותבלינים. המייחד את המיכלים מלבד היותם עשויים 'בלוני' זכוכית מנופחים ידנית (ו... |
יום שבת, 24/7/10, 00:57
חיממו את ליבי היום :כאן הכתבה [רדו לאוכל,חפשו אותי ] בלוג אוכל שנכתב באהבה. תודה לכל מי שתומך ,קורא מגיב ואוהב . מה אתם אומרים -האם גם זה פוד פורנו ?.. |
יום רביעי, 21/7/10, 19:26
It's Mango (Big) Time סיור שוק של לפנות ערב .תתכוננו - היום יהיו כאן (הרבה) תמונות של מנגו. בסיום הסידורים הפרטיים הלכתי לראות איך הפירות (והירקות) מתכוננים לחג האהבה.עד כמה הם בשלים הם .. עוד טרם הגעתי השוקה , חלפתי על ... |
יום שלישי, 20/7/10, 16:02
שאלה קצרה : "האם תטעם מהשוקולד שלי ?.. " המענה-שלו זריז וקצר עוד יותר : "כן, תתקרבי"! התמכרתי גם- אני לטעם . טיפים : - לדאוג שכל המרכיבים יהיו בטמפרטורת החדר. - לשקול/למדוד את הרכיבים בכלי מדידה ומשקל. - בהכנה הראשונה מו... |
יום שבת, 17/7/10, 12:54
באתי לכאן לספר לכם היום על קלאסיקה צרפתית מוכרת : עוגיות המקרונס. [מתכון טעים שניסיתי - כאן ] המקרונס אינם יוצאים מהאופנה בצרפת זה שנים רבות. גירסא מוקדמת של העוגיה המפורסמת היתה קיימת עוד במאה ה- 16 עת הובאה לצרפת מאיטל... |
יום שישי , 16/7/10, 17:57
קיבלנו השבוע משלוח קטן ומתוק של "עוגה לקפה". לאחר יממה אימא-שלי שאלה אותי אם טעמתי מהעוגה שלה והשבתי שטרם הספקתי. "זו עוגה פשוטה.." אמרה . "..הכנסתי פנימה מה שהיה לי .." . הבטתי בעוגה השוקולדית של אימא ודחקתי אותה לתת לי... |
יום חמישי, 15/7/10, 16:48
בקצה החנות ההיא שבצומת אני מבחינה בה. גובהה ממוצע, עורה שזוף ובגדיה צבעוניים.עיניים צעירות לה והן בורקות. "סליחה .." אני קוראת לה. "אני מבקשת לבדוק מחיר של ספר.." היא מהנהנת בראשה. ממריצה צעדים וצועדת בעיקבותי. הספר היה ... |