יום חמישי, 29/4/10, 18:19
היין הגדול הבא כבר כאן: ירדן רום 2006-יקבי רמת הגולן טעמים נפלאים מפסטיבל ירדן וינטאג' 2010 -יקב רמת הגולן-יינות,אוכל ואנשים נהדרים ר |
יום שבת, 24/4/10, 22:47
תמונה 1 : מוס/מקפא מנגו איך מכינים ? בקערת היקסר מקציפים 1 שמנת מתוקה 38% יחד עם חצי מיכל פריגת מנגו (140 מ"ל) + 1/2 שפופרת (75 גרם) ח |
יום שלישי, 20/4/10, 17:57
בצק בריוש משובח ממולא בשוקולד ובאגוזים .מעל הבצק נבזק סוכר זהוב שלאחר האפייה מזכיר שטרויזל . עוגת שמרים בסגנון סבתא רכה ומפנקת .א |
יום שני, 19/4/10, 13:22
מתכון מהיר לסלק כבוש שאפשר לאכול כתוספת עם כל מנה .הצבע נהדר גם כן .. סלק כבוש לקלוף 650 גרם סלק . להכניס את הסלקים השלמים לס |
יום שני, 19/4/10, 09:31
גירסא 1: בצילום למעלה החומרים: 1 צרור פטרוזיליה קצוצה גס 6-8 שיני שום כתושות 1 כפית פפריקה (אפשרי פפריקה מעושנת אמיתית) 1 כף א |
יום ראשון, 18/4/10, 14:32
עמיתים ברשת מגדירים את ספר הקינוחים החדש של דיוויד כספר פוד פורנו. לא פחות.וזאת גם בגלל צילומי המנות המתוקות והרכ |
יום שבת, 17/4/10, 22:48
הוא עומד בפתח . "הכנת כבד ?..יש ריח של כבד קצוץ בבית " . "אתה חייב לטעום את זה.." לפיינשמקר שאני מגלה הכול גיליתי שהמ |
יום חמישי, 15/4/10, 09:09
"זו הולכת להיות מסורת" . כך אומר לי אלעד איש השיווק של חברת יד מרדכי. "זו השנה הראשונה שהתערוכה יצאה לדרך" . "מהצצה ראש |
יום שלישי, 13/4/10, 13:10
השיר של ג'ו קוקר התנגן לו ברקע שוב ושוב . הוא מזכיר לי דיאלוג נעים של גוף ונפש עם אהוב .לקראת סיום השיר בעודם פוסעים |
יום שבת, 10/4/10, 16:27
דמיינו לעצמכם מאפה שמרים ריחני המוגש חם מהתנור ממולא בתות שדה מתקתק הנוטף מתוכו..בזוק בסוכר סביב.. . אין ספק שזה אחד מהמאפים ה |
יום שישי , 9/4/10, 11:57
מה יש לכם בצלחת עכשיו ? הניו יורק טיימס התחיל עם הפרוייקט הזה בדיוק לפני 3 ימים : ?What Are You Eating Right Now מעל 440 איש כבר העלו תמונות א |
יום שלישי, 6/4/10, 17:30
הקדמה: "שמע" , אני אומרת לו. "אני הולכת לשתף אותך בניסוי קטן .. מוכן ?" הוא מחייך .עדיין איננו יודע שיהיה שפן הנסיונ |