יום שלישי, 30/11/10, 20:27
Sung Yeon Ju היא אומנית קוראנית צעירה ,יוצרת וצלמת מופלאה . הפרוייקט האחרון שלה נקרא : Wearable Foods עשוי פירות וירקות אמיתיים מעוצבים כפרטי לבוש. מפגש נוסף של אוכל ואופנה או ההיפך. הנה שמלת העגבניה : שמלת הבצל הירוק תפ... |
יום ראשון, 28/11/10, 21:49
הורדתי את העקבים (באופן זמני) והתחלתי לצעוד רגלית. בשבוע האחרון גמעתי קילומטרים לא מעטים ברגל בדרך ל .. וגם בחזרה. זה טוב , לא מעייף ומשיב רוח רעננה. לעת ערב עצרתי במשתלה הסמוכה לתחנת הדלק .חיפשתי פרחים באדום... יצאתי עם... |
יום שישי , 26/11/10, 22:37
1. פרוסות תפוזים בסירופ [מתכון קצר] קחו 2 תפוזים רחצו אותם היטב וקטמו את הקצוות .כעת פרסו דק : צילום: חני הראל - בסיר בינוני (4 ליטר) שימו : 1 כוס סוכר (=200 גרם) + 600 מ"ל מים + 2 כפות קוואנטרו (ליקר תפוזים) לערבב עד לה... |
יום חמישי, 25/11/10, 12:48
השבוע אכלתי רושטי במקום אנין ,היה טעים , התמוגגתי. הפשטות של הלביבה הזו קנתה אותי. החלטתי לשחזר את ההכנה בבית אבל כמו תמיד באופן קצת אחר. חיש קל קיבלתי 6 לביבות רושטי ענקיות ונפלאות . ובכלל , לאורך כל הכנת המטעם הפשוט הז... |
יום שלישי, 23/11/10, 21:08
תערוכת ישראפוד 2010 הצצה לתערוכת המזון והמשקה הגדולה בישראל : israfood 2010 - The 27th International Exhibition for Food and Beverage שפע מבקרים גדש את תערוכת המזון והמשקה. התערוכה השנתית הגדולה בישראל מתקיימת השבוע במשך... |
יום שני, 22/11/10, 09:12
הרעיון פשוט וטעים: אופים גזרים ופרוסות קלמנטינה ולימון בתנור . הגזר מתובל בזסט (גרידה) של קלמנטינה ולימון ומעט שמן זית וחמאה. משהו כמו לבוש מודרני לצימס של פעם אבל : ללא תוספת סוכר/פירות יבשים . הגזרים כמעט בטעם הטבעי וע... |
יום ראשון, 21/11/10, 00:13
עבודות צילום של הצלמת SATOMI SHIRAI : צלמת עטורת פרסים ותערוכות ,ילידת טוקיו החיה ומצלמת בניו יורק משנת 2004. שני הצילומים המובאים כאן לקוחים מסדרת צילומים הנקראת : New York in my life . בצילומים חלק מהמצולמים הינם 'חסרי... |
יום שבת, 20/11/10, 12:44
"את בטח מורה.." היא אומרת לי .מתקרבת מקצה החנות אוחזת בקופסאות נעליים לרב . "לא, אני ממש לא .." "אני מעריכה מורים.. " היא ממשיכה. "בת כמה אני ?.." שואלת אותי מוכרת הנעליים היחידה בחנות . "קשה לי לומר .." אני מתחמקת . היא... |
יום חמישי, 18/11/10, 16:29
רפאלה האיטלקיה עשתה לי תאבון לטייל ולאכול טוב.. בימים שהייתי עוזבת הכל ונוסעת לארץ המגף לאיזה שבוע... (מי בא? ) רפאלה כתבה לי במטרה ליידע את ציבור הקוראים הישראלי בסדנאות שהיא מעבירה : "Let's Cook in Umbria " .סדנאות המש... |
יום רביעי, 17/11/10, 21:05
בדיוק היום פורסם המעדן הזה במקום רחוק אחר בעולם ..אורז בחלב ווניל. Jamie Schler החיה אוכלת וכותבת בצרפת היא כותבת המתכון. היא בעלת בלוג אוכל שהוא חגיגה לעין ולחיך - כאן . המגזין The huffington post פרסם את המתכון שלה לרפ... |
יום רביעי, 17/11/10, 07:35
מה תרצו : חרדל או קטשופ ? אולי גם מעט פלפל חריף ?.. מקור Five Objects oil on canvas 12 x 16 2004 מי אינו מכיר את הבקבוקים הלחיצים הללו המצויים גם בכל דוכן מזון מהיר ? ראלף גוינגס , צייר אמריקאי מצייר אותם לפרטי פרטים . צ... |
יום שלישי, 16/11/10, 14:46
"בחיי שאין לך ברקסים ! ..." היא אומרת לי כשאנו צועדות יחד ברחוב. שעת בוקר עוד לפני תחילת יום עבודה . הערפל טרם התפוגג ואני לוקחת אותה כמלווה צמודה שלי לסידור הזה שלא נעים לי כלל. "זה עניין של אופי .." אני עונה לה . לחיוב... |