יום שישי , 29/1/10, 01:38
1. סרטון האנימציה שלמעלה : נוצר ע"י הסטודיו האוסטרלי sixty40 (בקישור סרטונים נוספים) עבור תחנת הכבלים האוסטרלית TV1 |
יום רביעי, 27/1/10, 14:57
ניקול ווסטון בעלת בלוג האוכל הותיק baking bites ומוציאה לאור של ספר אפייה קוראת לריבועים האלו: "Strwberry Lemonade Bars". הריבועים מ |
יום שלישי, 26/1/10, 21:24
בתמונות למעלה: תות ורוטב בלסמי מצומצם, מרכיבים להכנת רוטב צ'רמולה. נתחיל עם רוטב הבלסמי המצומצם: ע"י בישול וצימצום רוטב ב |
יום שבת, 23/1/10, 11:47
נשארו לי עלי תרד מסלט הבטטה-תרד-גבינת פטה. החלטתי לנצל את העלים לניסוי 'בקטנה' להכנת פסטה עם עלי תרד טריים.וזאת בהמשך להכנת הפסטה ה |
יום שישי , 22/1/10, 17:52
לכל דבר יש פעם ראשונה... גם להביא סלט חדש שלא טעמתי קודם והוכן על ידי זו הפעם הראשונה לארוחה משפחתית. פתחתי את אריזת הקערה החדשה תוצ |
יום חמישי, 21/1/10, 01:57
הכתבה על 'פרנק' חנות הנקניקיות הקטנה ברח' בן יהודה היתה תלויה על המקרר כבר זמן רב. אני חובבת נקניקיות .רק השבוע העלתי דיון על נקנ |
יום שלישי, 19/1/10, 16:20
ישנם סיפורי אהבה שלא נגמרים . אחד מהם אצלי הוא האוכל האיטלקי, הירקות ועשבי התיבול הירוקים. זה השבוע השני שהמטבח מלא ניחוחות איט |
יום שני, 18/1/10, 14:24
מלח, פלפל שחור גרוס,פלפל צ'ילי, שומשום,פרג, כמון, קארי, ג'ינג'ר, herbs דה פרובאנס, פפריקה ..רשימת התבלינים שהשתתפו בחגיגת הקרקרים ה |
יום שבת, 16/1/10, 12:09
קרספלה במלית תרד וריקוטה בציפוי רוטב עגבניות ופרמזן : קרספלה אותם קרפים איטלקיים הממולאים במגוון מליות בציפוי רו |
יום שישי , 15/1/10, 19:59
מנת תוספת עשויה גזר מתובל . המנה קלה להכנה, בריאה וטעימה מאוד. מסוג המנות שאני מכריזה: רוצו להכין !. הצירוף של השום והג'ינג'ר תורם למ |
יום חמישי, 14/1/10, 22:42
זוכרים את הלימון הכבוש שנשמר בצינצנת בארון בחושך לפני כחודש ? [הנה המתכון ] השבוע נפתחה הצינצנת . הלימון מוכן וכבוש היטב . |
יום שלישי, 12/1/10, 19:00
אירגנתי לי מספר שעות חופשיות מעבודה ו'קפצתי ' לסידורים. לקחתי עימי מצלמה ע"מ לתעד מה חדש בשוק העונה, בחורף הזה האביבי משהו . מי מ |