יום שני, 28/9/09, 20:35
המגזין הניו יורקי New York Magazine פרסם לפני כשבוע את הכתבה : The Twenty Biggest Chef Empires הכתבה מדרגת את עשרים השפים בעלי האימפריי |
יום ראשון, 27/9/09, 08:10
כיכר גדולה מבצק שמרים משובח .הפירות היבשים והרום כבר בפנים.אין צורך למהר לאכול את המאפה..הוא משביח עם הזמן. מאפה מפנק שאני אוהבת במי |
יום חמישי, 24/9/09, 17:55
פתחתי את הבוקר מוקדם יחסית . לאחר הקפה של הבוקר והזמן איכות המשפחתי אני ממהרת לעבודה . אופס, המכנס רופף , אני חייבת לחגור חג |
יום חמישי, 24/9/09, 11:31
גלויות שוק מהיום: הבוקר ערכתי סיבוב קטן בשוק.שאלתי את הרוכלים לרשותם לצלם..והם נענו בחן רב אז מי שולט היום בשוק ? הרימונ |
יום רביעי, 23/9/09, 09:51
חלה מתוקה עם תפוחים והפעם חלה חגיגית ומתוקה המשלבת פירות ומתאימה לחגים וגם לימי חול (צילום: חני הראל) בראש השנה ה |
יום שני, 21/9/09, 15:59
השף הבריטי קיט פלויד הלך לעולמו לאחרונה לאחר שסיים ארוחה הגונה שכללה צדפות ,שרימפס בליווי של כוס יין אדום משובח. בבעלות הש |
יום שבת, 19/9/09, 09:19
התמונה למעלה -עיצוב והומור עם הסיסמא :"The best thing to happen to fresh ingredients" יוצא משרד הפרסום השוויצרי בקמפיין לRistorante Cantina שתי תמונו |
יום שישי , 18/9/09, 12:58
בינות להכנות לסעודת ראש השנה נזכרתי בשארית בצק הטארט תפוחים נוסח אלזס מהכתבה < כאן > החלטתי לנצל את יתרת 200 גרם הבצק לאפיי |
יום רביעי, 16/9/09, 23:34
שף הפסטה הסיני קין ג'ינג מכין 4,096 איטריות בדקה אחת בלבד .. תמונות נוספות : < כאן > פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמוני |
יום רביעי, 16/9/09, 09:32
פחזניות בזילוף דבש, טארט תפוחים או עוגת עקיצת דבורה ועוד: ארבע אופציות לקינוחים לראש השנה (צילומים: חני הראל) יו |
יום חמישי, 10/9/09, 00:39
1. הסרטון הקצר מדגים כיצד מכינים מיץ גזר , פריקי משהו , לנועזים בלבד .. מי אמר שמיץ גזר לא טעים ?.. _____ 2. איך לא חשבו על זה קודם ? פ |
יום רביעי, 9/9/09, 11:26
רונן הוא ידיד המשפחה, סטודנט וחובב בישול בפני עצמו. מדי פעם אני שומעת על מטעמים שהכין, ואין ספק שהאיש יצירתי ויודע לבשל ולאכול טוב. ב |