יום שישי , 30/10/09, 12:05
"נראה אותך משאיר את המאפה 'שלם' עד ארוחת הצהריים .. " "אבל הריח נהדר ... " "נו, בבקשה. אפשר פעם אחת להתאפק בבית הזה ?? ..." |
יום שלישי, 27/10/09, 22:48
מאות לחמים מרחבי העולם נטלו חלק ביום הלחם העולמי הנחגג כמידי שנה ב- 16 לאוקטובר. כל בעל בלוג משתתף מעלה פוסט על לחם שהכין בדי |
יום שלישי, 27/10/09, 11:20
תמונה מספר 1: איור של עוגיות מקרונס של "לדורה" - פריס כאן תמונה מוגדלת . לא טעמתי את המקרונס המפורסמים.. אבל לאחרונה |
יום ראשון, 25/10/09, 16:14
לא, מתכון הלחמניות הללו ממש אינו מסובך. אבל הוא דורש תשומת לב אישית וקצת צמודה .נקרא אולי מעט מנדנד (למטה- הוראות ההכנה) אבל |
יום חמישי, 22/10/09, 15:53
: פולנטה ב- 15 דקות : שתי בעיות צצו עם הכנת ואכילת הפולנטה : בתום הבישול : פולנטה אוכלים עם כף או מזלג ? וכשסיימתי לאכול כמעט את כל |
יום חמישי, 22/10/09, 06:46
כן, מותר כבר לשחק עם אוכל . Kevin Van Aelst האמן יוצר 2 התמונות הראשונות : קווין יליד ניו יורק חי את מרבית שנותיו בפנסילבני |
יום רביעי, 21/10/09, 10:58
1. עוגת לימון החומרים: 200 גרם חמאה רכה 2 כוסות סוכר לבן 4 ביצים גדולות בטמפ' החדר 1/3 כוס זסט לימון 3 כוסות קמח רגיל 1/ |
יום שני, 19/10/09, 16:38
ציון לקח אותי לעבודה במונית שלו .זה היה לפני כשנתיים ביום גשום עת עשיתי את דרכי לעבודה והפעם בדרך מפנקת משהו. דקות ספורות לאחר |
יום שישי , 16/10/09, 11:53
האם גם לכם זה קורה ?.. שאתם מזדרזים להכניס כבר את העוגה לתנור בשביל ללקק את כל הקערות?... ושאף אחד לא ייגע לי בזה.. זה מה ש |
יום שישי , 16/10/09, 01:21
סיידר אגסים כבר שתיתם ?.. הטלגרף הלונדוני : כתבה מעניינת על סיידר עשוי מאגסים. סיידר אגסים הידוע גם בשמו פרי Perry |
יום רביעי, 14/10/09, 07:55
לאחר ניסיונות אחדים בראש השנה הפעם לדעתי , זה הצליח ! העלתי אתמול פוסט עם טיפים מוצלחים להכנת העוגיות הללו - כאן ב |
יום שלישי, 13/10/09, 16:36
אני יושבת מול מסך המחשב. הצלחת שלי ריקה , מלבד פירורי בצק של פיצה וכתמים אדומים קטנים של פלפל אדום ועגבניה. הם מעידים חרש מה היה כ |