יום שלישי, 27/1/15, 13:36
יום הולדת הוא תמיד אירוע משמח. הבעיה שיום ההולדת גם מציין כמה שנים חלפו עלי, ובעיקר על פניי, שהם הדבר הראשון שכל אחד רואה כשהוא פוגש אותי. אם יש משהו שלא אוהבים בגוף, תמיד אפשר להסתיר ולטשטש- ללבוש רפוי יותר אם לא אוהבי... |
יום שבת, 24/1/15, 09:29
כל מי שטייל בתאילנד, התרשם ממכוני ה"הספא" , מגוון הטיפולים הרחב והמפנק במיוחד, העיצוב, הרגיעה ובעיקר תודעת השירות המפותחת, שהופכת כל מי שעובר בדלת לבן מלוכה, שמגיע לו הטוב ביותר. הבעיה שבשביל פינוק מקסימלי כזה, לטוס עד ... |
יום רביעי, 21/1/15, 10:46
יעקב פיאלקוב, הוא ג'אקומו ויולה, מוכר יותר כ"ג'אקומו – מעצמת ידע קולינרי על איטליה". מי שרוצה לדעת משהו על הקולינריה באיטליה לא צריך שום דבר מלבד לפנות לג'אקומו – הכל כבר שם. וכדי שהידע הזה יעבור הלאה, ג'אקו... |
יום שבת, 17/1/15, 22:40
מה הייתם אומרים על חיים שכוללים שתיית בירה ועיסויים על בסיס קבוע? נשמע טוב נכון? אז אלה החיים של פרת ה"קובה" , שמבלה את החייה בסוג של ספא, והתוצאה (לבני האדם כמובן) היא בשר רך במיוחד, ושבעולם נמכר במחירי עתק. "אגאדיר" ר... |
יום חמישי, 15/1/15, 09:12
בנעוריי, כשהיינו הולכים לפאב או לבר, הבחירה היתה די קטנה- או בירות, או קוקטיילים שחזרו על עצמם בכל מקום – מוודקה עם מיץ כלשהו (העדיפות שלי- אשכוליות אדומות) ועד קוקטיילים עם שמות ביזריים שנשמעו פורנוגרפיים למדי וכ... |
יום שבת, 10/1/15, 13:57
החבילה המוזהבת עטופת הסרט האדום, הכילה הפתעות מרתקות – שלושה רטבי טחינה של "אחלה" - עשבי תיבול, עגבניות ופלפלים ושום ולימון. ביחד איתם קיבלתי שתי כפות קישוט של "ארקוסטיל" לעיטור צלחות מקצועי. האתגר היה מה לעשות עם... |
יום רביעי, 7/1/15, 15:27
בפעם ה19 ברציפות, בין התאריכים 11-22 בינואר, פסטיבל "שף תאכל" - הפסטיבל הגדול שמאפשר לכל אחד ואחת לאכול במסעדות שונות, ממגוון המנות המיוחדות של השפים, במחיר שווה לכל נפש – 89 שקלים בלבד, למנה ראשונה, עיקרית וקינוח... |
יום שני, 5/1/15, 10:04
לפני כחודשיים ביקרתי ב"שמנא" – בית בד במושב חגור, וראיתי את תהליך המסיק- מהעץ ועד לבקבוקים. (אפשר לקרוא על הביקור כאן ). עברו חודשיים והתעורר החשק לדעת מה הלאה- כלומר, מעבר לצריכת שמן משובח וזיתים מעולים – מ... |