יום שישי , 31/10/14, 22:18
ימי חמישי, ליתר דיוק, חמישי בערב, הם תמיד קדושים – יש סלסה. לסיים שבוע בריקודים זה תמיד טוב, ולסיים אותו עם אקסטרה טעמים טובים, עוד יותר טוב. אז חמישי בערב, לפני שעולים על הרחבה, התייצבנו בסניף חולון של "בליקר ביי... |
יום שבת, 25/10/14, 22:49
הורים רבים שרוצים להראות לילדיהם איך באמת יוצרים שמן, נרתעים מהנסיעה הארוכה לצפון או לדרום. אבל באמת שאין צורך בזה כש"שמנא" נמצא ממש במרכז, במושב חגור, רבע שעה מתל אביב. "שמנא" הוא בית בד כפרי , הגדול מבין בתי הבד בוטיק... |
יום שלישי, 21/10/14, 14:17
מי שביקר פעם בטוקיו יודע שהחיים שם בקצב אחר, בהילוך מהיר, חד וצבעוני. קצב החיים תובע מהירות אבל גם איכות. את הקצב הזה חוגגים ב"סושה" – רשת URBAN SUSHI, שלה חמישה סניפים – ראשון לציון, רחובות, חולון, בת ים ות... |
יום שבת, 18/10/14, 18:25
כשאומרים את השמות "באגסי סיגל", "אל קפונה", "פאבלו אסקובר" – נזכרים בתקופת הזוהר של המאפיה, כששחיתות היתה אבן הדרך . עכשיו השמות האלה מייצגים תאווה קצת אחרת... תאוות בשרים. ליתר דיוק, הבשרים של "הגראז' ". ומה עושי... |
יום רביעי, 8/10/14, 11:11
ב1810 חגג הנסיך של בווריה, לודוויג הראשון , את נישואיו לנסיכה בשם תרזה, ורצה לשתף את כל אנשי המחוז שלו בשמחה. הדרך לעשות זאת היתה פשוטה- בירה, נשנושים והרבה שמחה. החגיגות לא פסקו עד היום וזכו לשם "אוקטוברפסט" והן נערכות... |
יום שישי , 3/10/14, 13:31
בערוץ האוכל משודרת הרבה פעמים תוכניתו של השף הגאון הסטון בלומנטל. מדובר בשף שאהבתו היא להמציא מנות מיוחדות, אתגרים בלתי אפשריים וחוויות אכילה שונות ומעניינות. נזכרתי בו כשטעמתי את המנות של השף לירן בלו מ"אמיליה" ברחובות... |