יום שישי , 29/3/13, 22:53
פעם כשהיו אומרים "חומוסיה" הכוונה היתה למקום באיזשהו אזור תעשייה, בו פועלי האזור היו מגיעים לניגוב צלחת כדי להשביע רעב גדול, בשולחנות פורמייקה. מאז עברו הרבה גרגרי חומוס בצלחת וחומוסיות מופיעות במיקומים שונים לכל סוגי ה... |
יום שישי , 22/3/13, 22:37
"בשביל החלב". ו"שביל החלב" הוא לא רק מושג גלקטי, הוא גם מסע לאורך הארץ, מצפון ועד דרום, בחופשת הפסח, שבו אפשר לבקר בעשרות מחלבות, רפתות ודירים, וליהנות מפעילויות רבות לילדים ולהורים כמו צפייה בחליבות, ביקור ברפתות, דירים... |
יום שני, 11/3/13, 10:45
"סושי אורבני" הוא ההגדרה של "סושה" – סושיה כשרה ברחובות. הוזמנתי לנסות את התפריט שכולל סושי במגוון רחב, ומוקפצים שונים. על הקינוחים עדיין עובדים כדי שיתגברו על מכשול הכשרות ויתנו מענה מתוק לסוף הארוחה. אבל לפני שמ... |
יום שני, 4/3/13, 13:06
ישראלים רבים שומרים על כשרות ולא יאכלו מנה חלבית אחרי מנה בשרית. הבעיה היא שהרבה מהמתוקים והעוגות פשוט יוצאים לא טעימים בגירסת הפרווה שלהם. לנישה הזו נכנסת המזולה, שהיא לא רק טעימה יותר ממרגרינה, היא גם בריאה יותר. כדי ל... |