יום שישי , 29/11/13, 20:57
מילון ספיר מגדיר "עונג" כ"תענוג, הנאה רבה, נעימות". הגדרה קצת מעורפלת האמת. להגדיר "עונג" זה באמת קשה מכיוון שמדובר בענין סובייקטיבי. כך למשל יש אנשים שמתענגים משמיעת אופרה בעוד שבשבילי זה מזכיר שריטת ציפורניים על לוח, ... |
יום רביעי, 20/11/13, 11:07
אחרי שהתעייפנו מארוחת בוקר, פיצה וחוות תנינים, הגיע הזמן לארוחת צהרים וכאן הגענו ל"מרינדו" בקיבוץ עין גב שהיא חלומו הרטוב של כל קרניבור. כאן אין "מיטלס מאנדי", כאן יש בשרים, משובחים, והרבה. אחרי רחרוח במעשנה המשוכללת שב... |
יום שני, 18/11/13, 10:39
בפעם התשיעית ברציפות מתקיים בעמק הירדן הפסטיבל, שהוא ביוזמת מועצה אזורית עמק הירדן, ומציע עשרות אם לא מאות סוגים שונים של פעילויות לכל המשפחה, לבודדים, לקבוצות, לכל הגילאים והמינים. הוזמנתי לטעום אחוז קטנטן מכל מה שיש ב... |
יום שישי , 15/11/13, 21:01
בתמונה למעלה- סופגניה עירומה. לקראת החנוכה קיבלתי סופגניות של "בונזור" ללא מילוי או ציפוי, והרי לא יכלתי להשאיר אותן כך אז החלטתי להפוך את זה לפרוייקט- לשנות אותן, לאתגר אותן, להפוך אותן למשהו אחר, ושכמובן יהיה טעים. עכ... |
יום שני, 11/11/13, 13:03
כשמתכננים אירוע, בדרך כלל חושבים על הגימיקים- זיקוקים, הפרחת יונים, כרטיסים דיגיטליים ושאר ירקות. כשזוכרים אירוע, הדבר שבדרך כלל זוכרים, הוא האוכל. הזיקוקים יכולים להיות מרהיבים אבל אם האוכל לא טוב, האורחים יוצאים בתחוש... |
יום שלישי, 5/11/13, 20:47
דורית חליפה גדלה במטבח. טוב, היו עוד חדרים בבית אבל המטבח היה הלב ובו היא למדה מסבתא ומאמא את כל התורה- מהכנת מנות קלאסיות ועד מודרניות. החיים זרמו ודורית פנתה לכיוונים אחרים, למדה תואר שני במנהל עסקים, ניהלה סניף חברת ... |
יום שישי , 1/11/13, 21:55
הכי כיף כשלא צריך ללכת הרבה בשביל בר שכונתי. יורדים עם הטרנינג, או בהפסקה שבין הכנת שיעורים לקורס המעצבן ההוא, לבין פגישה עם חברים שאולי יתנו טיפים מה עושים עם שכר הדירה, יושבים ושותים משהו, אוכלים משהו, מתאווררים. "ארמ... |