יום שישי , 30/3/12, 22:43
"ערבסק" – מלון אמריקן קולוני – ירושלים. מלון "אמריקן קולוני" עשוי מחומר של אגדות. ממוקם ברחוב לואי ונסן 1 בירושלים, הוא מסע היסטורי מרתק שבו הוא היה פעם ארמונו של פאשה וארבעת נשותיו, עם כל קסם המזרח, מדרגות ה... |
יום רביעי, 28/3/12, 09:02
לפני עשר שנים ירשה מירב ברזילי את המשק המשפחתי במושב "ירקונה" הממוקם בכניסה להוד השרון. עד אז היא עסקה בפרסום אבל המשק הביא אותה להגשים את חלומה- חקלאות אורגנית עם אוכל. היא שיפצה לול והפכה אותו למסעדה ולחנות, הוסיפה גן... |
יום שישי , 23/3/12, 18:30
את הפוסט הזה אתחיל בווידוי –"פעם שקלתי 55 קילו, ואז הפכתי לבלוגרית מסעדות.." ואם נוסיף גם את חג הפסח על שלל מנותיו וארוחותיו שמגיע אוטוטו, קיבלנו מתכון מאד לא טעים בלשון המעטה.. ההזמנה להתנסות ב"ארוחה מודרכת" במרכ... |
יום שלישי, 20/3/12, 22:27
שוק המיצים הטבעיים תופס חלק ניכר משוק המשקאות בישראל, כשקונים רבים לא רוצים לשתות משקאות מלאכותיים מוגזים או קלים, המכילים צבע ותמציות והרבה חומרים שאין להם שום קשר לפרי כלשהו. קשה להיות מיוחד כשאתה מייצר מיץ טבעי מכיוון... |
יום שני, 19/3/12, 10:12
מזג האוויר הגשום והחורפי היה העיתוי המתאים ביותר להזמנה שקיבלנו מ"קפה לנדוור" לבוא ולנסות את התפריט החדש שלהם, שמכיל הרבה מנות חורפיות ומחממות, אבל לא רק. אז התיישבנו אנו הבלוגרים בסניף הוד השרון, וטעמנו מגוון ממנות התפ... |
יום שישי , 16/3/12, 22:12
ארועי ההצדעה לענף החלב הישראלי החלו אתמול וזו היתה סיבה מצויינת להעמיס בלוגרים על אוטובוס ולנסוע צפונה. הגשמים העזים במרכז התחלפו בשמיים מעוננים חלקית וכמה קרני שמש שהציצו על עולם ירוק מתמיד בכבישי הצפון. מועצת החלב מקי... |
יום חמישי, 15/3/12, 08:54
ב29-30 במרס, יתקיים בנחלת בנימין בתל אביב יריד יינות בוטיק ישראלים. היריד – "בוטיק 2012" יציג במשך יומיים (יום חמישי בערב ושישי בצהרים) יינות ישראליים מיקבים קטנים שטרם הושקו. המיזם הוא של הסומלייה יוסי בן אודיס, ... |
יום שלישי, 13/3/12, 10:08
לבלוגרית שמתרוצצת ממקום למקום, חמושה במצלמה ודפי כתיבה, הזמנה למנוחה ב"חמי געש" היא הדבר הכי מתאים בזמן הכי מתאים. "חמי געש" היא אתר ספא ומרחצאות ידוע ומוכר מזה שנים, ומכיוון שחלף זמן מאז שהייתי שם לאחרונה, שמחתי להזדמנ... |
יום ראשון, 11/3/12, 12:57
מזלו של חודש אדר הוא דגים, ואין טוב מלעשות בפורים סדנת דגים. חבורה עליזה של בלוגרים התכנסה ב"סדנא בטעם" ב"בית הקרן" ברמת גן, כדי להתנסות בהכנת דגי "דגת הארץ" בכל מני צורות ואופנים. על השולחנות המתינו כבר המצרכים המוכנים... |
יום חמישי, 8/3/12, 08:42
ביום השני של כנס "בישול בריא 2012 מקבוצת מסלמאני" המשכנו ללמוד על כלי בישול ומטבח שונים, וכיצד מבדילים בין מה שבריא לבין מה שלא בריא ומתיימר להיות כזה. היה איתנו מר משה כץ, תחקירן "כלבוטק" שסיפר על התחקיר שערך במסגרת הת... |
יום שני, 5/3/12, 09:41
בשנים האחרונות מתגאה כל יצרן ויבואן כלי בישול שהכלים שלו הם "כלים בריאים" . לעיתים זה נכון , לעיתים מדובר בהטעיה מכוונת או לא, ולעיתים יש פרשנות יצירתית למושג "בריאות". האם רק העובדה שהכלי לא דורש שימוש בשמן הופך אותו לכ... |