יום שבת, 30/7/11, 08:12
סוף יולי, המארינה בהרצליה, שעות הערב. התפאורה המושלמת לכוס בירה .או בעצם המון כוסות בירה. הסיבה? תחרות הבירה הביתית החשובה בישראל, שנערכת זו השנה השביעית, ומתוכה השנה החמישית שהיא בחסות "סמואל אדמס" מבית טמפו. "בואי להת... |
יום חמישי, 28/7/11, 08:41
כבלוגרי מסעדות ואוכל, אנחנו מתאמצים מאד להגיע לכל מקום, לטעום, לצלם, ולהביא דיווחים מהשטח. עבודה קשה אבל מישהו צריך לעשות אותה, ואנחנו מקריבים את עצמנו (ובעיקר את גזרתנו) למען קוראנו. אבל מדי פעם צריך לנוח ולהרגע, ולכן ... |
יום שלישי, 26/7/11, 07:43
ההגדרה המילונית: "דים סאם – כיסון בצק ממולא במילויים שונים, מאודה או מטוגן ומוגש בכלי אידוי מבמבוק". (או כמו שסבתא שלי אומרת "סוג של קרעפלך". ) טוב, אז הדים-סאם שטעמנו במפעל "דים סאם" בלהבות חביבה, ממש לא הזכיר קר... |
יום שבת, 23/7/11, 17:45
בתור בלוגרית מסעדות יוצא לי להגיע לכל קצווי הארץ ולגלות מקומות ואנשים שלא בטוח שהייתי מגיעה אליהם בחיי הרגילים. כזו היתה גם הזמנתם של אנשי "יקב גבעות" בלב השומרון, להגיע ולטעום מגוון יינות מבצירים חדשים, ישנים ויינות חב... |
יום רביעי, 20/7/11, 13:34
"עפולה? מה איבדתי שם?" היתה התגובה הספונטנית שלי ל"את מוזמנת לבוא לטעום אוכל סורי אותנטי במסעדה בכפר נין, בדרך בין עפולה לכפר תבור". קשה, קשה להוציא עכברי עיר שכמוני, אבל עיון בתפריט באינטרנט נראה מבטיח, ויחד עם עוד בלו... |
יום שני, 18/7/11, 07:35
את רינה שביט הכרתי לראשונה כשהשתתפתי בסדנת ט"ו בשבט אצל ענת טופל – http://cafe.mouse.co.il/post/1994136/ באותה סדנא רינה הכינה לחמים עם פירות יבשים ולחמים בתוך עציצים, במיוחד לחג. לכן שמחתי לקבל הזמנה לסדנת לחמים ... |
יום שבת, 16/7/11, 11:02
דקה לפני חגיגות הבסטיליה, קיבלתי הזמנה לנסות את הקרפרי החדש בתל אביב, "SUZETTE". אז התלבשתי בכחול,לבן ואדום, זמזמתי את ה"לה מרסיאז" ושיננתי את אוצר המילים הצרפתי שלי (בונז'ור, בונסואר, ז'טם) והגעתי לקרפרי. SUZETTE נפתחה... |
יום חמישי, 14/7/11, 14:52
על הפעילות הברוכה של עמותת SOS כבר כתבתי בעבר, כשהם גייסו אותי(!) להכנס למטבח (!) ולאפות עוגה (!). על חוויותי מהפעילות ההיא ועל כפרי הנוער של SOS אפשר לקרוא בלינק - http://cafe.mouse.co.il/post/2210571/ הפעם הדרישה היתה... |
יום רביעי, 13/7/11, 08:52
השקת תפריט הקיץ של "KEDMA" הביאה אותנו, אוטובוס בלוגרים, למסע טעימות בעיר הקודש בהזמנת המסעדה. ואיך אומרת האימרה "לוקיישן לוקיישן לוקיישן"? כבר מהתמונה למעלה ניתן לראות את הנוף המדהים שנשקף מהמרפסת של המסעדה, שיחד עם הב... |
יום שישי , 8/7/11, 18:40
המקום - סניף בורגר ראנץ' בדיזנגוף סנטר הנוכחים - חבורת בלוגרים שהוזמנה להשקת המנה החדשה של בורגר ראנץ' - סטייק אנטריקוט בג'בטה. סטייק? כן, לגמרי. במסגרת הרחבת קטגוריית הפרימיום , הרשת פונה לקהל בני ה25 פלוס, שמתווסף לקה... |
יום רביעי, 6/7/11, 13:12
כל מסעדה מנסה למצוא את הגימיק שלה, שייחד אותה משאר המסעדות. מסעדת "אי-זוגי" במלון לאונרדו ברמת החייל, הזמינה אותנו לנסות את הגימיק שלה- קונספט של מבחר מנות בשיטת ה"שרינג" (מנות מרכזיות שמהן כל אחד מהסועדים טועם), כולן ב... |
יום ראשון, 3/7/11, 18:51
בלב אזור התעשייה ביהוד, מוקף בפרחים ובתוכית אחת בשם "קסם" התקיימה השקה של ה"שנין בלאן" ויינות אדומים נוספים ב"יקב צ'ילאג". מדובר ביקב בוטיק המייצר כחמישה עשר אלף בקבוקים בשנה, על ידי אורנה צ'ילאג- ייננית, מנכ"לית ובעלים... |