יום שלישי, 28/6/11, 09:02
ארוחת בלוגרים זה תמיד כיף. ארוחת בלוגרים בזוג זה עוד יותר כיף. ארוחת בלוגרים במסעדה אלגנטית בזוג זה הכי כיף. את "טאבולה" הכרתי בעיקר מהפרסומת של "טאבולה טוב לה ולי" שהתנגנה לי בתחנות המקומיות האהובות עלי, ולכן ההזמנה לב... |
יום שני, 20/6/11, 10:35
אוג'רא פרושה "שממית" בערבית טוניסאית, והשממית היא סגולה למזל ולאושר. את זה למדתי כשמסעדת "אוג'רא" הזמינה אותי לטעום את התפריט החדש, שמבוסס על תבשילים במנות קטנות, שיוצאות בקצב של המטבח ומלוות תפריט אלכוהולי. הסגנון של א... |
יום חמישי, 16/6/11, 09:23
"הטרקלין" - ביסטרו בשר ויין, הזמין את הבלוגריות בליל ליקוי ירח, לטעום את המנות הוותיקות בצד החדשות, והבריזה היתה כל כך נעימה שפה אחד החלטנו לשבת בחלק החיצוני ולהנות מהלילה. אם היינו בוחרות לשבת בפנים, יכלנו לבחור בין הר... |
יום שני, 13/6/11, 11:04
קחו ברזילאית, שימו בסדנת בשר, מה קיבלתם? נכון, ליקוק שפתיים. יוסי אסרף, השף והבעלים של מסעדת "פורטרהאוס" בתל מונד, בוגר הקורדון בלו בפאריס, הזמין אותנו לסדנה שהיו לה כמה מטרות – ראשית, לפתוח צוהר לעולם הבשר מבחינה... |
יום רביעי, 8/6/11, 13:51
שף צחי מלול ומסעדת "קפה ממילא" הזמינו אותנו ביום שישי קיצי אחד, לטעום את המיטב של המסעדה, וחבורת הבלוגרים עלתה לעיר הקודש. "מסעדה בתוך בית מלון חמישה כוכבים" נשמע לנו מקום כבד ויקר, ולשמחתנו הסטראוטיפים נופצו במהרה. כלו... |
יום שני, 6/6/11, 23:31
כשפנו אלי לסייע לכפר SOS , חשבתי "סבבה, אני יכולה לכתוב, לשים תמונות, לפרסם.." "זהו, שאנחנו רוצים שתבשלי..." אה? Say it again? לבשל? הכוונה להכנס למטבח שלא על מנת לזרוק משהו למיקרוגל? ממממ... קונספט מעניין, שלא לומר מפחי... |
יום ראשון, 5/6/11, 22:37
זה תמיד כיף לחזור הביתה ולמצוא הפתעה. זה תמיד כיף שההפתעה היא בדמות סלסלת שי עם המון דברים טובים בפנים. לכן זה לא מפתיע שמאד שמחתי ש"שטראוס " החליטו לפנק אותי לקראת חג השבועות, וסלסלת ענק של המיטב לקראת החג, הופיעה בדרך ... |
יום שישי , 3/6/11, 09:19
"בר גוריון" הזמינו אותנו לטעום אותם. "בר גוריון" נראו יופי באינטרנט,( http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=10646 ) וההחלטה היתה פשוטה- הולכים. המיקום, יש לציין, מדויק - באמצע אזור בילויים בהרצליה, הגעה נוחה... |