יום שבת, 23/4/11, 17:46
והתובנות שלי - א. המחירים לא זולים. מציאות אין. אולי מלבד דוכן הגלידות והאייס קפה בעשרה שקלים, אם כי לא בדקתי את גודל המנות. חלק מהמחירים היו אפילו יקרים, כך למשל סלסילת תותים בגודל סטנדרטי בשלושים (!) שקלים , או כריך ה... |
יום ראשון, 17/4/11, 15:09
"פיצה גורמה" . נשמע בהתחלה כמו אוקסימורון. מה כבר יכול להיות גורמה בפיצה? מסתבר שאפשר. הרבה מים זרמו בירקון מאז שפיצריות מקומיות שפכו קצת גבינה על בצק לא ברור. השפית מאיה לביא, שבעבר שימשה 7 שנים במסעדת "קיוטו" אירחה את... |
יום רביעי, 13/4/11, 10:41
"קפה לנדוור מזמין את הבלוגרים לאירוע כפול של השקת הסניף העשירי שלה בגבעתיים, והצגת תפריט הפסח המיוחד". איך אני יכולה לסרב להזמנה כזו? כשהגעתי ראיתי שהסניף החדש קודם כל עונה לכלל החשוב ביותר במסעדנות - "לוקיישן לוקיישן ל... |
יום שני, 11/4/11, 10:10
אוקי, אז "עוד אתר קופונים עלה? למה אני צריכה להתרגש דווקא ממנו"? ישראלים התמכרו במהירות רבה לקופונים, והאתרים חוגגים. בסך הכל כולם מרוויחים - עסקים מקבלים פירסום, לקוחות מקבלים הנחות ואתרים מרוויחים אחוזים. אז מה מחדש ל... |
יום שישי , 8/4/11, 11:03
השם "מלון דן" תמיד מביא קונוטציות של יוקרה, ולא סתם. לכן שמחתי מאד להיות מוזמנת לסדנת טאפאס בניצוחו של השף אריק פורת, במלון "דן אכדיה הרצליה". כבר מהכניסה האלגנטית של המלון מרגישים את היוקרה, וביחד עם הנוף המדהים של השק... |
יום שני, 4/4/11, 14:42
חבורת בלוגרים בדרכה להוד השרון בהזמנת בר ביסטרו "שפצלה" , לטעום את התפריט ולהכיר את המקום. המקום עצמו מאד מזמין, עם שני ברים – אחד פנימי שעיקר פעילותו לספק משקאות לסועדים, ואחד חיצוני שמשמש לאירוח שתיה ופעיל יותר ... |
יום שישי , 1/4/11, 22:47
מה רע בטיול של בוקר, בשמש מקסימה, לבראנץ' טעימות חומוס בנוף מקסים? כרמי יוסף, יישוב קהילתי ממזרח לרחובות ורמלה קיבל את פנינו בנוף מרהיב ובשמש מפתה, וכשזוהר בר און, מ"החומוסיה של זרזיר" פתח לנו שולחן בלוגרים באויר הצח, ל... |