יום שישי , 25/3/11, 18:09
באתר של "אנינים" ניתן לראות את מגוון הסדנאות שהם מעבירים, תוך המלצה להעביר סדנאות כערבי גיבוש לעובדי חברות. וזו בדיוק היתה המטרה של הסדנא שנכחתי בה. קבוצה של 14 עובדי חברה, בדרגות שונות של כישורי בישול , או אי כישורי בי... |
יום רביעי, 16/3/11, 14:08
"אשקלון"? כן, כל דבר שמעבר לאזור חיוג 03 קצת מערער לי את הבטחון. "לא סתם אשקלון" הבטיחו לי "הזמנה אישית של שף גיא פרץ ממסעדת גספצ'יו, לבוא ולטעום את המיטב של המקום, כדאי לך". טוב, עם הבטחות לא מתווכחים והבלוגרים יוצאים ... |
יום חמישי, 10/3/11, 10:09
חנות לבשלנים תמיד עושה לי את זה. כלי בישול, מצרכים, סדנאות וקורסים - גן עדן לחובבי אוכל. אם נוסיף לזה סדנא של שף כמו אורן וייס, שמשמש כשף במסעדת "צפון אברקסס", יחד עם השקה של שמן זית משובח, מקבלים ערב שווה ביותר. הסדנא ה... |
יום שישי , 4/3/11, 16:57
גור ורבינסקי, במאי "שודדי הקריביים" לקח איתו את ג'וני דפ להרפתקאה הראשונה שלו כבמאי סרט אנימציה ממוחשבת, וכך נוצר "רנגו" - מערבון ספגטי שגיבוריו הם בעלי חיים ובראשם הגיבור הנושא של הסרט - רנגו, שהוא בכלל לטאה ביתית, שחו... |
יום רביעי, 2/3/11, 11:22
משלווים ועד יענים – מקטנטן ועד ענק- הביצה תמיד בתמונה. בזכות עצמה או כחלק ממאכל מסובך, בלעדיה זה פשוט לא יקרה. מאמר עם ביצים. כשאין שום דבר בבית, המאכל המינימלי שאפשר להכין הוא החביתה. ביצים, קצת שומן, טיפה מלח, ו... |