יום שבת, 26/2/11, 15:49
עונת השיא של ייצור החלב ואין כמו חגיגה לציין את האירוע. "חגיגות שמחת החלב" בין התאריכים 3 למרץ עד ה13, מקיפות עולם שלם של חוויות ואפשרויות לכל המשפחה. כדי לבחון לפחות חלק קטן מהאפשרויות והבילויים שמציעות החגיגות, ארזנו ... |
יום שבת, 19/2/11, 21:48
בתור בלוגרית אוכל, אני אוהבת להתנסות במגוון טעמים חדשים. אז כשהוצע לי לבחון את הסבון החדש של "סבון סבון",שעשוי בעבודת יד, למרות שאני לא אמורה לאכול אותו (אם כי יש בו רק מרכיבים טבעיים), כשקראתי את כותרת המשנה שאמרה שמדו... |
יום שלישי, 15/2/11, 11:17
המקום: מלון "דן אכדיה" בהרצליה. הנוכחים: חבורת בלוגרים במצב רוח טוב הסיבה: הצגת השימושים הרבים שיש לשמן אבוקדו, מעבר להיותו כוכב בתעשיית הקוסמטיקה. הערב נפתח בנשנושים שנעשו כולם על בסיס שמן אבוקדו, כולל פופקורן, והפיבור... |
יום שישי , 11/2/11, 12:47
נתחיל מכך שהרעיון, על הנייר נשמע מדליק- גם ערב נשים, גם כיבוד ופינוקים של "ליפטון" וגם תרומה חברתית. ההודעה הרשמית דיברה על "מותג ליפטון מבית יוניליוור מצטרף לטרנד עולמי אשר כבש לאחרונה את עולם השיווק של מוצרי הצריכה &n... |
יום רביעי, 9/2/11, 13:07
"קיסריה?" זו השאלה הראשונה ששאלתי כשהוזמנתי לנסות את Port Cafe. "רחוק לאללה" היתה המחשבה הבאה. אבל היי, יש בלוגרים שאי אפשר לסרב להם, ולכן חבורה עליזה של בלוגרים ניווטה את הדרך עד לנמל קיסריה. בשעות הערב הכניסה חופשית ו... |
יום שבת, 5/2/11, 21:02
אדום תמיד היה הצבע האהוב עלי, כך שכותרת שמכילה בתוכה "אדום" כמו ב"דרום אדום" משכה מיידית את תשומת ליבי. פסטיבל "דרום אדום" (כשהאדום מתייחס למרבדי הכלניות שמציפות את האזור) נערך זו השנה השישית. בשנה שעברה השתתפו כשלוש מאו... |
יום חמישי, 3/2/11, 10:24
בשנים האחרונות הפכה ארוחת הבוקר במסעדות ובתי קפה, ממשהו סטנדרטי של ביצים-סלטים-גבינות-לחם-קפה-מיץ תפוזים, למשהו מורחב יותר, מגוון יותר ובשעות ארוכות יותר, לעיתים עד כדי כך שבשמונה בערב עדיין ניתן להזמין ארוחת בוקר. מחלבו... |